Anders Sonne

Anders

Få elevmassage behandling af Anders til halv pris.

Anders blev færdig med sin massøruddannelse i marts 2022 hos Sport-corpus skolen og er i gang med at videreuddanne sig til registreret alternativ behandler (RAB). Derfor tilbyder Anders elevbehandling, hvor du får massagebehandling til halv pris.

Bestil tid

Om Anders

Anders har en god og høj faglig massøruddannelse. Derfor kan du trygt bestille tid hos Anders. Når du møder Anders bliver du mødt af et kæmpe smil og du mærker med det samme at han sætter høj focus på din oplevelse fra du kommer til du går igen. Anders er en meget varm person som sætter en ære i at få dig til at slappe af, så du er klar til at modtage hans massage behandling. Anders behandling er en dybdegående behandling hvor han arbejder dybt i muskler og væv for alt løsne op for dine spændinger. Anders har en utrolig indlevelse i sine behandlinger og derfor kan han altid ramme den rigtige styrke i behandlingen hvis klienten ønsker en mere rolig behandling. Han er meget kendt for sin behandling omkring skulder, nakke og hals. Hvor han kan afhjælper en spændingshovedpine en øm nakke eller ømhed i skulder.

Hvorfor halv pris?

Det er et krav hos Massage experterne at være registreret alternativ behandler (RAB) Det er en titel der er bestemt af sundhedstyrelsen. Som skal gøre det nemmere for forbrugeren at finde en behandler, man er sikker på er ordentlig uddannet. Hos Massage Experterne er vi store tilhængere af sådan en ordning da det gør at man som forbruger er sikker på at få en behandler der er faglig stærk og ved hvad man laver. Når Anders er færdig med sin uddanelse som registreret alternativ behandler (RAB) og har gennemgået et godkendelsesforløb i huset vil han hos Massage experterne kunne kalde sig professionel massage behandler og prisen vil stige til den normale pris. Derfor skal du skynde dig hvis du vil have fantastisk massage behandling til en fantastisk pris.

Få elevmassage til halv pris

Fysiurgisk massage

Anders store styrke er den fysiurgisk massage som han kan til fingerspidserne, Anders har udforsket og dyrket kroppens anatomi og er meget stærk til at finde ikke bare de ømme punkter men de rigtige punker, så klienten mærker den langvarige lindrende effekt. Anders tager altid en snak med klienten inden behandlingen starter og sætter sig ind i klienten problemstillinger og sammen finder i den helt rigtige behandling.

Triggerpunkt massage

Ønsker du en lidt hårdere behandling med flere tryk hvor Anders kommer dybt ned i muskulaturen med tryk som er en effektiv måde at løsne op for spændinger. Anders er meget anatomisk stærk. Derfor er Anders kvalitet at finde de rigtige punkter hvor smerten kan udspringe fra. Derved oplever du en lindring af dine spændinger og fordi Maria ved hvor musklen udspringer fra vil han også kunne give dig den vigtige varige lindring.