Behandlinger

Diagnose

Hos Massage Experterne tilbyder vi smerterlindrende massage behandling som giver dig en hverdag uden smerter. Se nedenfor hvilken behandlinger vi tilbyder.

Fysiurgisk massage

En fysiurgisk massage behandling udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle skader. Fysiurgisk massage er en behandling der effektiv løsner op i dine spændinger med en dybdegående massage.

Sportsmassage

Sportsmassage er en behandling hvor vi med dybdegående massage arbejder med overbelastning, træthed og skader i forbindelse med idræt. Sports massage er dybdegående behandling hvor vi med vores store viden om sportsskader hjælper restitution og lindre de belastet muskler.

Triggerpunkt massage

Triggerpunkt massage er en effektiv måde at lindre dine spændinger på. Ved tryk og massage, vil behandleren arbejde dybt i muskulaturen og få løsnet op for dine spændinger. Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne ved triggerpunkt massage

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage er en lindrende massage behandling hvor du slipper tankerne og vi giver massage af spændte muskler. Hos Massage Experterne er du altid i sikre hænder. Vi er certificeret massør. Alle behandlere er registreret alternativ behandlere så du er sikker på vi er ordenligt uddannet. Behandlingen tager udgangspunkt i vores fysiurgiske massage som er en behandling som arbejder dybt i muskler og væv. Men selvfølgelig med hensyn til din gravide krop.

Vi passer på dit velvære

Lige meget hvilken behandling du vælger tager vi en samtale inden behandlingen. Så vi kan skræddersy den helt rette behandling til dig. Massage Experterne hjælper dig med dine smerter. Hvis du oplever hovedpine, nakkespændinger, smerter i lænd, arme eller ben, kan det ofte stamme fra, at du udsættes for belastende eller forkerte arbejdsstillinger, der skaber muskelgener eller smerter. Vi står til rådighed med øvelser som du kan bruge i hverdagen og kan hjælpe med god viden og forklaring på, hvorfor du får ondt eller oplever ubehag. Du kan bruge de gode råd og viden i kombination med vores behandlinger, hvilket gør, at lindring ikke er langt væk.

Vælg rigtig første gang – alle behandler er registreret alternativ behandlere

Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. Derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ofte ser.

Godkendte behandler som er registreret

Vores trænede og højt uddannede behandlere sørger for kvalificeret pleje og kan trække på mange års erfaring med klienter, der har haft følgende diagnoser:

Spændinghovedpine

Hold i nakken

Nakkesmerter

Musearm

Tennisalbue

Iskiassmerter

Fibersprængning

Skuldersmerter

Rygsmerter