Nakkesmerter

Få gjordt noget ved dine nakke smerter med massage

Hvorfor får man ondt i nakken?

Nakkesmerter kan komme af mange ting. Den kan komme akut hvis du har været ude for et biluheld og har overbelastet nakken og har fået et piskesmæld. Din arbejdstilling har en stor indflydelse på om du får ondt i nakken. Det er meget ofte at hvis man har et stillesiddende arbejde på et kontor i en bil eller andet har stor chancer for at få nakkesmerter. Hvis man er aktiv er chancerne for at få nakkesmerter mindre end dem som ikke dyrker motion eller ikke er fysisk aktive. Hvis du får nakkesmerter er det vigtigt at du ikke bliver inaktiv men forsætter arbejde, træning  og dagligdagen. Det er bevist at inaktivitet forlænger smerterne i forhold til hvis man forsætter med at bruge sine muskler i nakken og er aktiv. Man skal ikke undervurdere det psykiske aspekt i nakkesmerter. Har man psykiske problemer og et dårligt psykiske helbred har man langt større chance for at lide at nakkesmerter i det at den psykiske tilstand tit og ofte påvirker din kropsholdning. Du har større chance for at få nakkesmerter hvis nogen i din familie har lidt at nakkesmerter. Den genetiske effekt aftager dog med årene, efterhånden som andre påvirkninger får større betydning. Du kan ved akutte smerter i nakke komme en ispose eller en varmepude i nakken. Isposen må aldrig komme direkte på huden da der kan komme forfrysninger.

Hvad kan Massage gøre ved dine nakkesmerter

Det er meget velkendt og som oftest at hvis man lider af nakkesmerter, har ondt i nakken eller ubehag at man opsøger en massør for at få gjordt noget ved sine smerter og det er der en rigtig god grund til. Vi hos Massage Experterne har rigtig meget erfaring med dine nakkesmerter og vi har mange der henvender sig til os for at få lindret deres smerter. Massage fra Massage Experterne er du sikker på at blive taget godt imod. Vi undersøger grundigt hvorfor du har fået nakkesmerter og inden behandling undersøger vi hvordan vi bedst får behandlet dine smerter. Som oftest har vi hurtigt en ide om hvordan vi skal behandle dig fordi vi har meget erfaring med klienter som kommer til os med deres nakkesmerter og som oftest er det personer som sidder på kontor eller andet stillesiddende arbejde. Hos Massage Experterne er vi kendte for at kunne tage fat og komme godt ned i muskulaturen vi vil altid have en dialog kørende om hårdheden af massagen. Vi dykker ned i muskulaturen og får løsnet op for de myoser eller låste muskler som gør at du lider af smerter. Vi afslutter altid af inden du går med at du får en øvelse med hjem. Øvelser hjælper dig i dagligdagen fordi det er de færreste der siger deres arbejde op derfor vender man tilbage til de dårlige siddestillinger ved en computer eller andre stillesiddende arbejde. Vi anbefaler at du bestille fysiurgisk massage til nakkesmerter. Fysiurgisk massage er den mest alm. for for massage vi kender i danmark. Vi blander lidt triggerpunkt massage ind hvis det er nødvendigt afhængig af hvor slemt nakkesmerterne er.

Her er et par gode øvelser, du selv kan lave

  • Sid på en stol. Sæt pegefingeren på hagen og tommelfingeren på brystet. Træk hagen væk fra pegefingeren og lav en dobbelthage. Du skal kunne mærke et stræk i nakkemusklerne. Hold spændingen i to til tre sekunder. Gentag bevægelsen otte – 12 gange.
  • Sid på en stol. Se lige ud og træk hagen ind mod halsen, så du laver en dobbelthage. Drej så hovedet fra side til side i roligt tempo. Gentag bevægelsen otte til tolv gange til hver side.
  • Sid på en stol. Se ligefrem og træk hagen ind mod halsen, så du laver en dobbelthage. Læg øret ned mod skulderen og hold stillingen i to til tre sekunder. Gentag øvelsen otte til 12 gange til hver side.
  • Stå med ryggen op ad en væg med en bold bag hovedet. Pres baghovedet ind mod bolden, indtil du mærker en spænding i nakkemusklerne. Hold spændingen i to til tre sekunder. Gentag bevægelsen otte til 12 gange.

Få behandlet dine nakkesmerter, bestil din tid her

Share This