Det er et krav fra myndighederne at du skal medbringe dit coronapas, med en negativ coronatest. Dit coronapas finder du i appen "Min sundhed". Testen må højst være 72 timer gammel. Hvis du er vaccineret skal du medbringe dit vaccinationspas.

Gavekort

Køb dit gavekort online

Her kan du vælge, hvilket gavekort du kunne tænke dig at give. Gavekortet kan sendes til din egen mail og du printer selv gavekortet ud og overrækker gavekortet personligt. Du kan også vælge at sende gavekortet direkte til modtageren med en sød hilsen.

Har du et gavekort fra Massage Experterne?

Du kan i ro og mag bestille tid her på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at ringe til os og bestille tid. Når du bestiller din tid, så husk at notere nummeret, som står på gavekortet når du booker din tid. Vi glæder os altid til at byde dig velkommen.

En sikker succes hver gang!

Det kan ofte være en udfordring og en større øvelse, at finde den rigtige gave til den rette lejlighed, hvorfor vi nu giver dig muligheden for at købe et gavekort til massage. Et gavekort er efterhånden en af de mest foretrukne gaveidéer, da et gavekort som regel kan bruges af de fleste.

Ved aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis det ikke er muligt vil du blive opkrævet 50% af den aftalte pris. Ved udeblivelse vil hele beløbet blive opkrævet.