Henrik Jensen

Henrik tager imod klienter via sundhedsforsikring

Henrik er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk sportsmassør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Henrik tage imod klienter gennem mange klienters sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Om Henrik Jensen

Når du møder Henrik er du ikke i tvivl om at han lever og ånder for massage. Henriks fysiurgiske og anatomiske viden er på et meget højt niveau. Henrik har hurtigt opbygget et fantastisk ry i massage kredse, for at være en af de bedste massører herhjemme.

Vi har været så heldig efter lange forhandling at få Henrik ansat hos Massage Experterne. Til gav og glæde for vores klienter. Henrik passer perfekt ind i Massage Experternes koncept om at have de bedst uddannet og mest erfarne massører i landet.

Fysiurgisk massage

Triggerpunkt massage

Massage for gravide

Sportsmassage

Dybdegående massage behandling for kunde

Behandlinger og uddannelse

Henrik giver en fantastisk dybdegående massage behandling. Henrik kommer dybt ned i muskler og væv og lindre dine spændinger. Henrik har en fantastisk indlevelse i behandlingen som du mærker ved første tryk. Spændingshovedpiner, skuldersmerter, lændesmerter, kæbespændinger, massage efter sport eller træning. Her kan Henrik sit kram. Henriks lange uddannelse og erfaring kommer dig til gode.

Han er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør med speciale i sportsmassage. Han har taget sin uddannelse på instituttet for blinde og svagtseende. Her har han gennemgået en grundig oplæring og opnået sin status som registreret alternativ behandler (RAB) som er sundhedsstyrelsens krav for en ordentlig og god uddannelse. Henrik er svagtseende som giver en fordel i hans massage. Hans fintfølende hænder har ekstra følesanser som kommer dig som klient til gode.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB). Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed. Vi er hos Massage Experterne meget stole af, at alle vores behandlere er RAB. Det er et krav for os at de behandlere vi ansætter er Registreret alternative behandlere (RAB) behandlere. Det betyder for dig, at lige meget hvilken behandler du vælger, er du sikker på at få en behandler der er højt uddannet og meget erfarne.

Behandlinger Henrik tilbyder

Fysiurgisk massage

Henrik er udannet fysiurgisk massør og er derfor meget stærk i denne behandling form. Han kommer dybt ned i muskler og væv og får løsnet op. Fysiurgisk massage er en massage de fleste kender som alm massage. Med albuen kommer han dybt ned og hans styrke er at ramme plet hver gang.

Triggerpunkt massage

Henriks fint følende hænder er perfekte til denne form for behandling. Triggerpunkt massage er en behandlingsform hvor Henrik holder et tryk i et triggerpunkt i en øm muskel. Dette er meget effektivt for at musklen skal løsne sig dog kan det værre en hård behandling. Så hvis du aldrig har fået massage før anbefaler vi ikke du vælger denne.

Massage for gravide

Henrik har kurser samt mange års erfaring med massage til gravide. Hans følsomme hænder er en gave til den gravide krop. Hans blide og bløde væsen får dig til at føle dig sikker og i gode hænder. Ved behandling af lænd er vi altid ekstra forsigtig og vi masserer aldrig på maven.

Sportsmassage

Igennem sin uddannelse havde Henrik speciale i sportsmassage og er derfor dybt nede i viden om hvad der sker ved en overbelastning eller en fiber og hvordan massage hjælper dig bedst videre. Han ved hvor meget der skal masseres før eller efter en træning eller anden præstation. Eller en restitution massage.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 15 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.