Om os

Massage Experterne i hjertet af Frederiksberg

Massage Experterne har været medlem af Dansk Behandlerforbund siden maj 2015 og er en registreret alternativ behandler (RAB). Gennem årene har vi oparbejdet en god og solid kundebase på baggrund af vores ry, god service og høj faglighed kombineret med professionalisme og stor passion for faget.

Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal være. Det skal gøres med uddannelse, passion og nærvær. Når du bestiller tid og får massage hos Massage Experterne, vil vi ikke bare gøre det, du forventer af os, men vi vil altid bestræbe os på at overgå dine forventninger. Vi bestræber os på at være førende inden for massagebehandling med nye teknikker, nye metoder og nye idéer. Vi er kendt for at turde tage fat og behandle effektivt mod ømhed og smerter.

Du kan desværre ikke komme uanmeldt da vi låser døren under behandling. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail til [email protected], hvor vi dagligt svarer på kundeforespørgsler.

Klinikken ligger 5 minutters gang fra Frederiksberg Metro. Husk at der er to timers gratis parkering på Frederiksberg, hvis ikke andet er skiltet.

Vi glæder os til at tage imod nye samt faste klienter.

Teamet hos massage experterne frederiksberg

Før min behandling hos Massage Experterne havde jeg store smerter i ryggen. Efter min behandling hos Massage Experterne er smerterne forsvundet. Jeg fik også gode råd til, hvordan jeg i fremtiden kan undgå at få smerterne tilbage og det har virket.

Jonathan

Efter at have modtaget massage over tre gange var mine spændingshovedpiner væk og der var en betydelig bedring i mine ømme skuldre og nakke. Jeg ligger vejen forbi Frederiksberg ca. en gang om måneden.

Christina

Steffen gør alt for at forstå og behandle mine skader og problemer. Han er fleksibel og klar til at behandle i akutte situationer. Altid en fornøjelse at besøge klinikken på Frederiksberg. Man går derfra med en lethed og smertefri følelse i kroppen.

Heidi

Super professionelle og imødekommende massører. Jeg får information omkring, hvad jeg i det daglige kan gøre for at forebygge mine smerter og efter behandlingen bliver der givet tid til at vise øvelser, som jeg kan bruge.

Ronny

Dette er ubetinget den bedste massage, jeg har prøvet! Derfor er jeg her fortsat med jævne mellemrum. Der bliver noteret, hvor jeg har været anspændt og derefter bliver der fulgt op på dette ved den efterfølgende konsultation. Jeg kan varmt anbefale Massage Experterne.

Peter

Steffen forstår at lytte og tage hensyn til de særlige behov jeg har. Med en sygdom som fibromyalgi er kroppen bare ikke parat til hvad som helst. Tak for altid god behandling, som gør hverdagen lidt lettere.

Bente

Steffens fantastiske måde at massere på og hans rolige væremåde, skaber en virkelig rar atmosfære. Han husker ens skavanker og spørger ind til dem. Man svæver nærmest derfra. Kan varmt anbefales.

Else