Studierabat

10% rabat på massage til studerende

Massage studierabat i hjertet af Frederiksberg

Som studerende giver Massage Experterne dig 10% massage studierabat på alle massage behandlinger. Hvad enten du har ondt i nakken, skuldre, ben, arme eller lider af spændingshovedpine, så kan vi hos Massage Experterne hjælpe dig af med ømheder og smerter. Massage Eperterne ligger i hjertet af Frederiksberg. Ca. 5 min gang fra CBS. Vi modtager mange klienter fra CBS og andre uddannelsesinstitutioner. Studerende har stor glæde af massage behandling fordi at studerende til tider har stresset perioder og sidder stille lang tid af gangen. Som ung kan muskelspændinger komme pludseligt uden man før har oplevet problemer. derfor kan det være meget intimedernde for ens hverdag at oplevet smerter som vare ved. Her kan Massage Experterne hjælpe dig med at lindre dine smerter og spændinger. Defor udnyt din massage studierabat og lad os få gjort noget ved dine spændinger.

Behandlinger vi tilbyder
  • fysiurgisk massage.

hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

  • Triggerpunkt massage

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne ved triggerpunkt massage. Tryk og massage kan løsne op for et triggerpunkt. Der findes mange triggerpunkter i vores muskler og mange flere i hver muskel.

  • Graviditetsmassage

Skulle du som studerende blive gravid kan vi også hjælpe dig. Massage Experterne tilbyder gravide en lindrende massage behandling. Vi ved at det kan være belastende at være gravid med de ekstra kilo der kommer på kroppen. Derfor har vi specialiseret os i at give dig den helt rigtig massage behandling. Din behandling vil være blid omkring lænden men vi tager fat hvor dine ømheder er.  Prøv vores graviditetsmassage. Det vil du aldrig fortryde.

Studerede har brug for massage behandling – udnyt dit massage studierabat

Som hårdtarbejdende studerende sidder man ofte mange timer på skolebænken, Foran computeren, eller kigger ned i en bog til forelæsning eller andet. Ved stillesiddende arbejde oplever mange at få ondt i kroppen. Hos Massage Experterne oplever vi at mange studerende får spændingshovedpine. Særligt hvis det er op til en hård periode eller eksamen nærmere sig, Når en studerende kommer hos os oplever vi at den studerende har haft hovedpine on/off i længere perioder. Det er vigtigt at få løsnet op for muskulaturen omring nakke og skulder inden det bliver for slemt. Hos massage Experterne er vi experter i at løsne op for din spændinghovedpine. Det er vigtig at du ikke stopper efter en behandling. Det kræver nogen få behandlinger for at få den langvarige effekt. Udnyt dine 10% rabat som studerende. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid og medbringe dit studenterkort og gøre krav på din massage studierabat .

Vi glæder os til at se dig så vi kan få gjort noget ved dine smerter.

Vores klinik er en RAB godkendt klinik

Alle behandlere hos Massage Experterne har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på, at få en behandler med høj faglighed og ekspertise.
Som registreret alternativ behandler (RAB) skal den godkendte klinik og behandler leve op til en lang række krav, som er til for at sikre dig som klient. RAB-ordningen fungerer som en garantiordning med patientsikkerhed.

Vælg rigtigt første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Betingelser

  • Studiekort skal medbringes.
  • Tilbuddet gælder ikke klippekort.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Gælder ikke elev behandling

Der tages forbehold for trykfejl.