Det er et krav fra myndighederne at du skal medbringe dit coronapas, med en negativ coronatest. Dit coronapas finder du i appen "Min sundhed". Testen må højst være 72 timer gammel. Hvis du er vaccineret skal du medbringe dit vaccinationspas.

Rabatter

10% rabat til studerende

Oplev massage behandling i hjertet af frederiksberg

Som studerende giver Massage Experterne dig 10% rabat på alle massage behandlinger. Hvad enten du har ondt i nakken, skuldre, ben, arme eller lider af spændingshovedpine, så kan vi hos Massage Experterne hjælpe dig af med ømheder og smerter.

Studerede har brug for massage behandling

Som hårdtarbejdende studerende sidder man ofte mange timer på skolebænken, Foran computeren, eller kigger ned i en bog til forelæsning eller andet. Ved stillesiddende arbejde oplever mange at få ondt i kroppen. Hos massage Experterne er vi experter til at lindre dine smerter og spændinger. Udnyt dine 10% rabat som studerende. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid og medbringe dit studenterkort.

Vi glæder os til at se dig så vi kan få gjort noget ved dine smerter.

Betingelser
  • Studiekort skal medbringes.
  • Tilbuddet gælder ikke klippekort.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Der tages forbehold for trykfejl.

Ved aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis det ikke er muligt vil du blive opkrævet 50% af den aftalte pris. Ved udeblivelse vil hele beløbet blive opkrævet.