Sara Abrahamsen

Sara Abrahamsen

Sara tager imod klienter via sundhedsforsikring.

Sara er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Sara tage imod klienter gennem mange klienters sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Bestil tid

Om Sara Abrahamsen

Når du møder Sara bliver du mødt af et kæmpe smil og du mærker med det samme at hun sætter høj focus på din oplevelse fra du kommer til du går igen. Sara er en meget varm person som sætter en ære i at få dig til at slappe af, så du er klar til at modtage hendes massage behandling.
Sara har taget sin massageuddannelse hos AtWork med kurser i sportsbehandling og sportsskader. Hun har direkte efter uddannelsen arbejdet som massør og gennem fire år opbygget den erhvervserfaring der er nødvendig. Saras styrker er den hårde dybdegående behandling af muskulaturen. Sara er specialist i at dykke ned i en muskel og løsne op for spændingerne. Hos Sara vil du fra første berøring mærke at du er i gode og trygge hænder. Udover at være massør har Sara også en professionsbachelor i ergoterapi, så hos Sara er du i virkelig kompetente hænder, som kan klare selv de sværeste udfordinger.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB). Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed. Vi er hos Massage Experterne meget stole af, at alle vores behandlere er RAB. Det er et krav for os at de behandlere vi ansætter er RAB behandlere. Det betyder for dig, at lige meget hvilken behandler du vælger, er du sikker på at få en behandler der er højt uddannet.

Brug din sundhedsforsikring

Fysiurgisk massage

Sara arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til Saras viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjælpes. Sara er en højtuddannet massør, så derfor er Sara særdeles stærk i denne massageform.

Triggerpunkt massage

Sara har mange års erfaring med triggerpunkt massage. Derfor er du sikker på at få den høje kvalitet som Sara tilbyder. Ved at finde de rigtige triggerpunkter kan Sara løsne op i de spændte punkter og få musklen til at restituere hurtigere, samt få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne.

Massage for gravide

Sara er yderst fagligt stærk og indlevende i sin behandling. Det kan du som gravid mærke ved første berøring. Som gravid er det utrolig vigtigt som behandler, at vide hvad man laver. Derfor tilbyder Sara graviditetsmassage. Sara har selv været gravid og kan defor sætte sig ind i de faser en gravide skal igennem. Ved behandling med massage løsner vi op i de nye spændinger, der er opstået på grund af hurtig kiloforøgelse. Det er hårdt for lænd, hofte og ryg at der pludselig sker en masse med kroppen.