Sara Abrahamsen

Sara tager imod klienter via sundhedsforsikring

Sara er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Sara tage imod klienter gennem mange klienters sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Om Sara Abrahamsen

Når du møder Sara bliver du mødt af et kæmpe smil og du mærker med det samme at hun sætter høj focus på din oplevelse fra du kommer til du går igen. Sara er en meget varm person som sætter en ære i at få dig til at slappe af, så du er klar til at modtage hendes massage behandling. Saras styrker er den hårde dybdegående behandling af muskulaturen.

Sara er specialist i at dykke ned i en muskel og løsne op for spændingerne. Hos Sara vil du fra første berøring mærke at du er i gode og trygge hænder. Sara har igennem sit arbejdet hos Massage Experterne oparbejdet et ry for at være en super dygtig massør. Det kan vi se i hendes genbookinger. Sara har næsten altid en fyldt kalender. Så skynd dig at booke en tid hos Sara og få en uforglemmelig oplevelse.

Fysiurgisk massage

Triggerpunkt massage

Massage for gravide

Sportsmassage

Massage af ryggen

Behandlinger og uddannelse

Sara har taget sin massageuddannelse hos Atwork som er en grundig og lang uddannelse. Som er nødvendig for at kunne leve op til sundhedstyrelsens krav for at kunne kalde sig registreret alternativ behandler. Med kurser i sportsbehandling og sportsskader. Udover at være massør har Sara også en professionsbachelor i ergoterapi, så hos Sara er du i virkelig kompetente hænder, som kan klare selv de sværeste udfordinger. Hun har direkte efter uddannelsen arbejdet som massør og gennem fem år opbygget den erhvervserfaring der er nødvendig for at kunne behandle på et niveau som det kræves hos Massage Experterne.

Sara passer perfekt ind i Massage Experternes koncept om at have de bedst uddannet og mest erfarne massører i landet. Sara har et dejligt fast tryk så det gør ondt på den gode måde. Hun har en fantastisk fornemmelse for hvor de ømme punkter sidder og giver først slip når musklen har sluppet

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB). Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed. Vi er hos Massage Experterne meget stole af, at alle vores behandlere er RAB. Det er et krav for os at de behandlere vi ansætter er Registreret alternative behandlere (RAB) behandlere. Det betyder for dig, at lige meget hvilken behandler du vælger, er du sikker på at få en behandler der er højt uddannet og meget erfarne.

Behandlinger Sara tilbyder

Fysiurgisk massage

Henrik er udannet fysiurgisk massør og er derfor meget stærk i denne behandling form. Han kommer dybt ned i muskler og væv og får løsnet op. Fysiurgisk massage er en massage de fleste kender som alm massage. Med albuen kommer han dybt ned og hans styrke er at ramme plet hver gang.

Triggerpunkt massage

Henriks fint følende hænder er perfekte til denne form for behandling. Triggerpunkt massage er en behandlingsform hvor Henrik holder et tryk i et triggerpunkt i en øm muskel. Dette er meget effektivt for at musklen skal løsne sig dog kan det værre en hård behandling. Så hvis du aldrig har fået massage før anbefaler vi ikke du vælger denne.

Massage for gravide

Henrik har kurser samt mange års erfaring med massage til gravide. Hans følsomme hænder er en gave til den gravide krop. Hans blide og bløde væsen får dig til at føle dig sikker og i gode hænder. Ved behandling af lænd er vi altid ekstra forsigtig og vi masserer aldrig på maven.

Sportsmassage

Igennem sin uddannelse havde Henrik speciale i sportsmassage og er derfor dybt nede i viden om hvad der sker ved en overbelastning eller en fiber og hvordan massage hjælper dig bedst videre. Han ved hvor meget der skal masseres før eller efter en træning eller anden præstation. Eller en restitution massage.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 15 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.