Mange års erfaring

Massage Experterne har kun ansatte som er erfarne behandler. Det vil sige at de har minimum 3 års erhvervs erfaring. Det er et krav for at Massage Experterne kan leve op til de standarter vores klienter forlanger af os. Vores klienter forlanger den bedste behandling og den mener vi at vi levere. Derfor Bliver vores behandler løbende holdt opdateret i den nyeste viden og bliver jævning undervist så behandler hos massage experterne altid er up to date med den nyeste og meste effektiv massage behandling.

Registreret alternativ behandler

For at blive ansat hos Massage Experterne er det et krav at man er registreret alternativ behandler (RAB)

Market for alternativ behandling kan for den alm dansker være en jungle. Derfor er der stillet nogen krav op for hvornår man kan kalde sig RAB. Det er de færreste alternative behandler der lever op til de krav. Derfor kan vi altid stå indenfor vores behandling.

Som RAB har du Veldefinerede krav til uddannelse og faglige kompetencer (både teori og praksis), Regelsæt for etisk standard og god klinisk praksis, Klagemuligheder for borgerne i forbindelse med behandling, Minimumskrav til brancheorganisationerne.