Det er et krav fra myndighederne at du skal medbringe dit coronapas, med en negativ coronatest. Dit coronapas finder du i appen "Min sundhed". Testen må højst være 72 timer gammel. Hvis du er vaccineret skal du medbringe dit vaccinationspas.

Fibersprængning

Fiberspraengning-1

Bliv hurtigt klar igen efter fibersprængning med massage

Hurtigt klar igen med Massage Experternes hjælp

Massage Experterne hjælper dig hurtigt igennem din fibersprængning. Massage behandling nedsætter restitutions perioden så du hurtigt er klar igen.

Vælg fysiurgisk eller triggerpunkt massage

Lige meget hvilken behandlingform du vælger så finder vi sammen ud af hvad der passer perfekt til dig. Bestil roligt din tid og vælg enten fysiurgisk massage eller triggerpunkt massage. Så skal vi nok tage os af din. Du er i de bedste hænder.

Mange fibersprængninger har været forbi Massage Experterne

Massage Experterne har behandlet over 500 fibersprængninger med gode resultater. Vi har rigtig meget erfaring og den rette uddannelse for at give dig den bedste behandling.

Hvad er en fibersprængning

En fibersprængning kan komme hvis en eller flere fibre i musklen sprænger. Hvis man ikke har varmet op og begynder at lave hård fysisk aktivitet eller du er kold og går direkte ud og sparker til en fodbold kaster en håndbold starter løbeturen med en spurt eller tage tunge løft for fuld styrke så ville den kolde muskel ikke kunne klare den hårde belastning den pludselig skal præstere. Hvis du varmer dine muskler op inden du skal ud og dyrke idræt vil du opleve at dine led og muskler bliver mere smidige og du kan klare aktiveteten meget nemmere. En muskel er trænet til at kunne klare en vis træningsmængde afhængig af hvor godt trænet musklen er. Hvis man overstiger den træningsmængde inden for en vis periode kan musklen ikke klare belastningen og man vil typisk opleve at få en overbelastningsskade eller en fibersprængning.

Hvad skal du gøre hvis du får en fibersprægning

De første 48 timer skal musklen have ro og undgå bevægelse så meget som det er muligt . De føste 48 timer arbejder man med noget der hedder RICE princippet

  • R = ro (rest) I =
  • I = is (ice)
  • C = Kompression (compression)
  • E = Elevation (elevation)

Efter de 48 timer er gået kan man begynde med stille og rolig massage hvor vi roligt begynder at massere for at øge blodgennemstrømningen til musklen og tilført nye næringstoffer og udskille affaldstoffer. Med blide udstræk vil vi strække din muskel meget forsigtigt men aldrig til eller over smertegrænsen. Det er vigtigt at vi får lidt bevægelse i den skadet muskel men at vi ikke overbelaster musklen som er i gang med at restituere og opbygge. Det er vigtigt at den får ro til det samtidig hjælpe den og ikke ødelægger opbygningen. I starten af forløbet vil musklen var meget hård og stiv og vi vil ikke kunne strække den meget. I langt de fleste tilfælde vil du opleve en bedring og en bedre fleksibilitet efter den føste uge. Hvis du hurtigt får behandlet din skade får du lidt eller ingen hævelse. Du skal dog give musklen tid til at hele. Hvis du hurtigt får behandlet din skade, får du måske ingen eller kun lidt hævelse. Men du skal stadig give det tid til at hele. Det behøver ikke betyde, at du skal opholde dig mange dage i sofaen i stedet for at træne. Tværtimod er det en stor fordel hurtigt at starte forsigtigt op igen.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid