Massage Experterne holder åbent og følger til hver en tid Sundhedsstyrelsens anbefalinger for at forebygge spredningen af COVID-19. Ved ankomst i klinikken skal du have mundbind på, som kan fjernes under behandlingen.

Firma massage

Hvad er firma massage

Kan vi på nogen måde gøre os mere attraktive for nye og dygtige medarbejdere og holde fast på vores bedste folk? En god måde at gøre det på, er at forbedre arbejdsmiljøet med en firma massage ordning. Det er bevist at massage nedbringer sygefravær på arbejdspladsen. Så forbedr arbejdsmiljøet og få nedbragt sygefraværet med en massage ordning fra Massage Experterne. Vi bruger vores egne massagebriks, håndklæder, olier og alt andet nødvendigt så det praktiske skal i ikke tænke på. Lad os hjælpe jer med at rykke til næste niveau og udvikle jeres personalepleje så den er tilsvarende den tid vi lever i med hård konkurrence om de bedste medarbejdere.

3 gratis prøvebehandlinger

Hvis I overvejer at indføre massage ordning på arbejdspladsen, tilbyder vi tre behandlinger gratis og uforpligtende. Kontakt os for mere information og få et tilbud på en massageordning i jeres virksomhed. Der kan vælges flere forskellige ordninger. Medarbejderne kan selv betale en del af beløbet eller virksomheden kan betale hele beløbet.