Graviditetsmassage

Hvad er graviditetsmassage

Massage Experterne tilbyder gravide en lindrende massage behandling. Vi ved at det kan være belastende at være gravid med de ekstra kilo der kommer på kroppen. Derfor har vi specialiseret os i at give dig den helt rigtig massage behandling. Din behandling vil være blid omkring lænden men vi tager fat hvor dine ømheder er.  Prøv vores graviditetsmassage. Det vil du aldrig fortryde.

Du ligger dejlig behageligt på maven

Lige meget hvor langt du er henne i din graviditet. Har vi en pude hvor du ligger på maven. Trygt og sikkert. Bare det at ligge på maven kan for mange gravide være en lindring i sig selv. Vi behandler hvor dine ømheder er men er forsigtig omkring din lænd. Vi behandler ikke omring maven.

Massage hjælper mod graviditetssmerter

Ved behandling med massage løsner vi op i de nye spændinger der er opstået på grund af hurtig kilo forøgelse. Det er hård for lænd, hofte og ryg at der pludselig sker en masse med kroppen. Vi går ind og arbejder inde i musklen for at løsne den spændte muskel op. Vi vil normalt lave et forløb med dig hvor vi starter med at behandle dig 2-3 gange og følger dig til din termin.

Altid sikkert at få massage som gravid

Vi behandler altid med stor forsigtighed og behandler aldrig hvor vi kan risikere at påvirke fosteret. Det er uden risiko at få massage som gravid hvis man bruger sin sunde fornuft. Vi behandler aldrig omkrig maven og vi er forsigtige omring lænden. Vi har altid en tæt dialog når du ligger på briksen.

Betingelser ved aflysning

Ved akut aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis dette ikke er muligt, vil der blive opkrævet et beløb svarende til 50% af prisen for den aftalte massagebehandling. Ved udeblivelse vil hele beløbet for den aftalte massagebehandling blive opkrævet.