Hold i nakken

Massage af tennisalbue

Hold i nakken massage

Hold i nakken behandling

Hold i nakke opstår oftest når man vågner om morgen og har ligget i en skæv position. Du oplever en nakke der er ufleksibel, øm og ubehagelig. Du vil oftest opleve det som et hold i nakke og skulder. Hold i nakken kan give hovedpine og en tung fornemmelse i hovedet. Er du vågnet eller lavet en bevægelse som har givet dig hold i nakken så lad Massage Experterne hjælpe dig med at løsne op med en hold i nakken behandling. Et hold i nakken massage sætter fart på restitutionen så du har ondt i kortere tid. Du vil efter behandlingen oplevet en lettelse i spændingerne og en bedre fleksibilitet. VI kan dog ikke love at det er helt forsvundet efter en behandling. Hold i nakken er ikke en tilstand der er farlig. Den vil altid gå over af sig selv.

Symptomer på hold i nakken

Nedenfor er der nogen symptomer for hold i nakken. Der er mange forskellige symptomer derfor er ikke alle skrevet her. Mange oplever hold i nakken forskelligt derfor har vi valgt at nævne de mest typiske.

  • Nakkehold, Tvangsdrejning af nakken til en af siderne
  • Hold i nakken og skulder. Kan stråle til skuldrene
  • Ondt i nakken, Nakkesmerter
  • Smerter fra nakken som stålet op i hovedet

Hold i nakken og skulder er ikke en tilstand der er farlig. Den vil altid gå over af sig selv. Hvis du oplever hold i nakken og skulder mere end 2 uger og oplever styringsbesvær eller føleforstyrrelser ud i arme bør du søge læge.

Sådan opstår hold i nakken

Der er ikke blever forsket så meget i hold nakken og hvorfor man får det. Derfor er man lidt usikker på hvorfor man får hold i nakken. Man mistænker det for at være en form for krampe hvor muskulaturen kramper sig sammen og låser sig fast. I de fleste tilfælde står man op med hold i nakken hvis man har ligget forkert. Det kan også komme af fysisk aktivitet ved en pludselig bevægelse hvor man har strukket nakken for hårdt eller for meget ud i en yder position hvor nakken for at beskytte sig selv kramper sig sammen og bevægligheden mindskes. I de fleste tilfælde vil man opleve en bedring i løbet af 4-6 dage. Et hold i nakken vil altid gå væk af sig selv og de fleste vil opleve at det går væk efter 10-14 dage. Personer mellem 15 og 30 år oplever det oftest. Hvis du har et stillesiddende arbejde og lider af ondt i nakken har du en større chance for at få et hold i nakken.

 

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 10 år arbejdet med hold i nakken og med gode resultater. Et hold i nakken massage vil i de fleste tilfælde give en lettelse i spændingen lige efter behandlingen. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Hold i nakken rammer oftest personer som har ondt i nakken i forvejen. Derfor anbefaler vi at lave et forløb så du kan får behandlet dine nakkesmerter. Ved at massere dit hold i nakken på den rigtige måde, kan vi lindre dine nakkesmerter, skuldersmerter, nakkehold. Vent ikke for længe med at booke din massage tid. Få gjort noget ved dit hold i nakken med det samme med vores hold i nakken behandling.

Vælg rigtigt første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Vælg fysiurgisk massage

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og skaden afhjælpes. Hold i nakken massage er en god investering i din velvære.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid