Det er et krav fra myndighederne at du skal medbringe dit coronapas, med en negativ coronatest. Dit coronapas finder du i appen "Min sundhed". Testen må højst være 72 timer gammel. Hvis du er vaccineret skal du medbringe dit vaccinationspas.

Hold i nakken

Nakke-albue

Massage løsner op for hold i nakken

Skal vi løsne op for dit hold i nakken

Er du vågnet eller lavet en bevægelse som har givet dig hold i nakken så lad Massage Experterne hjælpe dig med at løsne op. Massage behandling sætter fart på restitutionen så du har ondt i kortere tid.

Vælg fysiurgisk massage

Det er vigtigt at vi ikke giver dig en for hård behandling. Behandlingen vil altid forgå i dialog med klienten. Fysiurgisk massage vil være den mest optimale for din med hold i nakken. Her behandler vi med strøg som blødgør og varmer musklen. Vi kan give nogen gode tryk omkring nakken hvis vi vurdere at der er brug for det.

Hvorfor får man hold i nakken

Der er ikke blever forsket så meget i hold nakken og hvorfor man får det. Derfor er man lidt usikker på hvorfor man får hold i nakken. Man mistænker det for at være en form for krampe hvor muskulaturen kramper sig sammen og låser sig fast. I de fleste tilfælde står man op med hold i nakken hvis man har ligget forkert. Det kan også komme af fysisk aktivitet ved en pludselig bevægelse hvor man har strukket nakken for hårdt eller for meget ud i en yder position hvor nakken for at beskytte sig selv kramper sig sammen og bevægligheden mindskes. I de fleste tilfælde vil man opleve en bedring i løbet af 4-6 dage. Et hold i nakken vil altid gå væk af sig selv og de fleste vil opleve at det går væk efter 10-14 dage.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid