Iskiassmerter

iskiasssmerter får massage

Vi hjælper dig af med dine iskiassmerter

Typiske symptomer ved iskias smerter
  • Smerter i ballen
  • Stråling i bagdel
  • Smerter i lænden
  • Stråling i underben
  • Stråling i baglår
  • Smerter i ballen og ned i benet

De nævnte symptomer kan os skyldes andre lænde problemer. Derfor undersøger vi dig altid grundigt inden behandling.

Søg læge hvis du oplever følgende

  • Vandladningsproblemer eller følelsesløshed i skridtet eller omkring anus
  • Nedsat muskelkraft i ben eller fødder
  • Dine smerter er opstået ved fald eller slag og du har stærke smerter

Hvis du er i tvivl er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os

Iskias smerter kan oftest mærkes ved ballen, bagdel, lænd, underben og baglår. Ved at give massage behandling af de store balle muskler kan vi i de fleste tilfælde forhindre at iskias nerven stråler ned i benet. Ved massage og tryk kan vi få musklen der presser på iskiasnerven til at slappe af og lindre iskiassmerten. I de fleste tilfælde vil du med det samme mærke en lettelse af iskiassmerten og spændingen omkring iskiasnerven. Stråling ned i benet kan være mange ting. Som oftest er det iskiasnerven. Mange der har ondt i iskiasnerven betegner det som rygsmerter eller ondt i lænden. Rygsmerter kan dog være mange andre ting. Inden behandlingen tager vi altid en grundig snak om hvilken massage behandling der er bedst for netop dig.

Hvad er iskiassmerter

Iskiasnerven er den største nerve i kroppen. Iskiasnerven løber fra lænden og bækken og videre ned til bagsiden af hvert ben. Herved påvirker iskiasnerven mange af de muskler der er i det område. Iskiassmerter kan være utrolig smertefulde og smerterne kan stråle ned i ballen, bagdel, lænd, underben og baglår. Strålingen kommer fordi de store ballemuskler bliver for spændte og iskiasnerven bliver klemt hvis den omkringliggende muskulatur ved iskiasnerven bliver for spændt. Det rum iskias nerven har til at løb igennem ved ballen bliver for presset så muskulaturen ligger og trykker ind på iskiasnerven. Iskiasnerven er en nerve så der skal ikke meget berøring til før smerterne og strålingen kan mærkes som smerter i ballen og ned i benet eller som smerter i balden, bagdel, lænd, underben eller baglår

Hvorfor får du iskiassmerter

Det at sidde forkert eller have en forkert arbejdstilling kan have stor betydning for smerterne. Man kan opleve at det at ligge i sammen position i længere tid er meget ubehageligt og en uro eller ømhed i lænden opstår. Smerterne starter oftest i lænden og vil enten over tid uden behandling begynde at stråle ned i benet eller gå væk af sig selv. Der er mange grunde til at du kan få iskiassmerter. Iskiassmerter opstår tit ved overbelastning eller ved gentagende bevægelser. Hvis du har et hårdt fysisk arbejde og du bugger dig mange gange i løbet af en dag kan du opleve en overbelastning af lændemusklerne som påvirker iskiasnerven. Hvis du sidder har et stillesiddende arbejde og sidder i samme position får lændemusklerne svært ved at udskille affaldstoffer og få tilført frisk ilt og næring. Det påvirker dine lændemuskler og kan derved påvirke din iskiasnerve. 

Vi har 10 års erfaring med iskiassmerter, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 10 år arbejdet med iskias smerter med gode resultater. I nogen fleste tilfælde går iskiassmerten væk med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindre effekt. Ved at massere iskiassmerter på den rigtige måde kan vi lindre dine smerter i ballen, bagdel, lænd, underben eller baglår eller hvis du har smerter i ballen og ned i benet. Vent ikke for længe med at booke din massage tid. Få gjort noget ved dine iskiassmerter med det samme.

Vælg fysiurgisk eller triggerpunkt massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massage form og den de fleste kender som alm. massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømheder og smerter. Det er en massage form, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen og løsner op for dine iskias smerter. Triggerpunkt massage er en lidt hårdere form for massage behandling hvor vi med strøg og tryk meget effektivt kommer ned i muskulaturen på de store sidde muskler og får løsnet op så musklerne omkring iskiasnerven kan slappe af igen. Lige meget hvilken massage form du vælger så vil vi altid tage en snak inden for at finde den behandling der passer dig bedst så vi kan får gjort noget ved dine iskiassmerter.

Bestil tid