Det er et krav fra myndighederne at du skal medbringe dit coronapas, med en negativ coronatest. Dit coronapas finder du i appen "Min sundhed". Testen må højst være 72 timer gammel. Hvis du er vaccineret skal du medbringe dit vaccinationspas.

Iskiassmerter

Iskias

Vi hjælper dig af med dine iskiassmerter

Massage fjerner dine iskias smerter

Massage behandling af de store ballemuskler (Gluterus M) Kan vi forhindre at iskias nerven stråler ned i benet. Ved massage og tryk kan vi få musklen til at slappe af og lindre iskias strålingen. I de fleste tilfælde vil du med det samme mærke en lettelse af strålingen og spændingen i lænden.

Vælg fysiurgisk eller triggerpunkt massage

Vi vil bruge en massage teknisk som hedder triggerpunkt massage blandet med fysiurgisk massage. Fysiurgisk massage er den massage form som flest kender som Alm. massage hvor vi med tryk meget effektivt kommer ned i muskulaturen på de store sidde muskler og får løsnet op så musklen kan slappe af igen. Lige meget hvilken massage form du vælger så vil vi altid tage en snak inden for at finde den behandling der passer dig bedst.

10 års erfaring mod iskiassmerter

Massage Experterne har i 10 år arbejdet med iskiassmerter med utrolig gode resultater. I langt de fleste tilfælde går stålingen og smerten væk med det samme. Det kan oftest kræve flere behandlinger for at få den langvarige smertelindre effekt.

Hvad er iskiassmerter

Iskiasnerven er den største nerve i kroppen. Iskiasnerven løber fra lænden og bækken og videre ned til bagsiden af hvert ben. Herved påvirker iskiasnerven mange af de muskler der er i det område. Iskiassmerter kan være utrolig smertefulde og smerterne kan stråle ned i benet, låret, knæet eller tæerne. Strålingen kommer fordi de store siddemuskler (Gluterus M) bliver for spændte og iskiasnerven kan blive klemt hvis muskulaturen omkring iskiasnerven bliver for spændt. Det rum som iskias nerven har til at løb igennem ved ballen bliver for presset så muskulaturen ligger og trykker ind på iskiasnerven. Iskiasnerven er en nerve så der skal ikke meget berøring til før smerterne og strålingen opstår. Det at sidde forkert eller have en forkert arbejdstilling kan have stor betydning for smerterne. Man kan opleve at det at ligge i sammen position i længere tid er meget ubehageligt og en uro eller ømhed i lænden opstår. Smerterne starter oftest i lænden og vil over tid uden behandling begynde at stråle ned i benet. Man skal altid værre ekstra opmærksom når man mærker stråling ned i benet især hvis strålingen kun er i højreside. Det kan være tegn på alvorligere skader.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid

Ved aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis det ikke er muligt vil du blive opkrævet 50% af den aftalte pris. Ved udeblivelse vil hele beløbet blive opkrævet.