Musearm

Massage af musearm

Behandlere hos massage Experterne har arbejdet med musearm i over 10 år og har den erfaring du har brug for

Typiske symptomer ved iskias smerter
  • Ondt på oversiden af underarmen
  • Smerter i underarm og håndled
  • Smerter i underarm ved løft
  • Føleforstyrrelse eller nedsat gribefunktion
  • Symptomer kan være mange, fordi musearme er en betegnelse for mange forskellige overbelastningsskader
Hvad er musearm

 

Massage fjerner din musearm

Massage behandling hjælper dig af med din musearm. Massage behandling løsner vi op for de spændte muskler som giver dig en betændelsestilstand (Inflammation) i underarmen lige under albuen. Behandlingen er effektiv og du vil i de fleste tilfælde oplevet en øjeblikkelig virkning.

Vælg fysiurgisk eller triggerpunkt massage

Alt efter hvor slem din musearm er vil vi give triggerpunkt tryk i underarmen hvor betændelsestilstand er. Vi vil blande fysiurgisk massage med triggerpunkt massage så du får den perfekte behandling. Vi tilpasser altid behandlingen efter hvad du har brug for.

Massage er meget effektiv mod musearm

I over 10 år har Massage Experterne behandlet musearm. Vi har rigtig god erfaringer med lindring og smertestillende behandling. Vi burger altid tid på at finde ud af hvorfor musearmen kommer og hvordan vi bedste får den væk igen. Inden du går får du altid en øvelse med hjem som strækker de ramte muskler.

Hvad er musearm og hvorfor får vi det

Vores muskler kan arbejde på to måder. Dynamisk og statisk. Ved en dynamisk bevægelse trækker musklen sig sammen og løsner igen det pumper blod igennem musklen og tilfører ilt og næringsstoffer til muskulaturen samt blodet tager affaldstoffer med som er blevet brugt af musklen. En statisk bevægelse er når du spænder op i musklen og holder den så den er spændt i samme position over længere tid. Det forringer blod tilførelsen til musklen og den vil derfor have svært ved at få tilført den nødvendig ilt og næringstoffer. Som man ofte ser ved stillesiddende kontor/computer arbejde er det statiske bevægelser man laver. Hvis man sidder ved et skrivebord kommer man ubevidst til at hæve skulderen og man bøjer lidt i albuen. Musklen kommer til at arbejde statisk altså man holder musklen i en position i længere tid uden at løsne igen. Det er her en musearm kan opstå. Ved at give et tryk i det der hedder et triggerpunkt kan du oftest med det samme mærke en lindring og en stråling ned i fingrene fordi vi giver et tryk i fingrenes sener. Vi vil sørge for at få gang i blodtilførelsen ud til fingrene og få dine fingre muskler der vedhæfter på oversiden af underarmen til at slappe af og skabe en blod gennemstrømning så alle affaldstoffer kommer med ud af musklen. Nå man har fået en musearm har man en tendens til at gå at kompencere så vi oplever tit at smerterne bevæger sig op til skulderbladet og videre op i nakken. Vi massere altid skuldre og nakke når vi behandler en musearm. 

Bestil tid