Rygsmerter

Massage af rygsmerter frederiksberg

Vi hjælper dig med dine rygsmerter

Experter i behandling af rygsmerter

Massage Experterne hjælper dig med dine rygsmerter. Rygsmerter kan være mange ting men massage af ryggen løsner muskulaturen op og du føler en smertelindring.

Undersøgelse af dine rygsmerter

Inden vi starter en behandling af dine rygsmerter vil vi altid undersøge din ryg grundigt og snakke om hvor, hvordan og hvorfor du har dine rygsmerter.

Erfaring er guld værd for dig med rygsmerter

Når man har rygsmerter tænker mange på at få massage behandling. Det er fordi massage har gjort så utroligt meget godt mod rygsmerter. Hos Massage Experterne har vi uddannelsen og erfaringen til at behandle dine rygsmerter.

Vælg triggerpunkt eller fysiurgisk massage

Lige meget hvilken behandling du vælger så finder vi den behandling der passer dig bedst. Alt efter hvilken problemstilling du har tager vi stilling til den når vi tager den indledende snak.

Hvad er rygsmerter

80% af alle danskere har oplevet at have rygsmerter i større eller mindre grad. I omkring 90% af tilfældene er rygsmerterne ufarlige, og er hverken et tegn på sygdom eller skade. Ca 50% af dem der får rygsmerter kommer smerterne igen uden det er tegn på sygdom eller skader. Rygsmerter kan strække sig over en lange perioder men det behøver ikke at være ens betydende med at der er noget alvorligt galt og i langt de fleste tilfælde ville smerterne forsvinde af sig selv. Det skal dog siges at man ikke skal undervurdere sine smerter. Det er kroppens signal til dig om at her er noget du skal holde øje med. Rygsmerter er en bred betegnelse og kan være mange ting. De fleste tilfælde skyldes smerterne diskusprolaps, forkert arbejdstilling, akut hold i lænden, sammenfald i ryggen. Der er en række betegnelser for hvad man kalder de forskellige rygsmerter. Så som hekseskud, low back pain, lumbago, lændehold, facetsyndrom og myoser.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid