Skuldersmerter

Massage af skuldersmerter

Lad os hjælpe dig med dine skuldersmerter

Massage hjælper dig af med dine skuldersmerter

Massage hjælper dine skulder til at slappe af og effektivt smertelindre. Ved berøring og tryk kan vi med massage løsne op for de spændte muskler i skulder og derved smertelindre.

Vælg fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den massageform fleste kender som Alm. massage. En massage form som er utrolig behagelig fordi man kan mærke der bliver taget fat og Smerten løsnes.

34% af alle er tvunget stoppet med deres hobby pga. smerter

Rigtig mange forsømmer at gøre noget ved deres muskelsmerter. Det har vi hos Massage Experterne valgt at gøre noget ved. Derfor har vi i 10 år specialiseret os i skuldersmerter igennem uddannelse, supplerende kurser og opbygning af en kæmpe erfaring igennem alle årene.

Hvad er skuldersmerter

Skuldersmerter er en bred betegnelse for mange forskellige skades tilstande i skulderen. I langt de fleste tilfælde 75% skyldes skulder smerter en overbelastning i forbindelse med styrketræning eller Dårlig sidde position. 10% udgør det man kalder en frosen skulder. Tilstanden er kendetegnet af smerter, nedsat aktiv og passiv bevægelighed, skulderstivhed. En frossen skulder Kan give blødninger i og omkring senerne, hvilket kan forårsage betændelsesreaktioner. Skulderen er et yderst kompliceret led som du kan bevæge i alle retninger og meget fleksibelt. Leddet omgives af en ledkapsel, af ledbånd og mange sener. Tilsammen udgør dette en kappe rundt om skulderen som er vigtig både som støtte for leddet og for normal funktion og bevægelighed. Det er meget få der ikke oplever smerter i skulderen i deres levetid.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid