Det er et krav fra myndighederne at du skal medbringe dit coronapas, med en negativ coronatest. Dit coronapas finder du i appen "Min sundhed". Testen må højst være 72 timer gammel. Hvis du er vaccineret skal du medbringe dit vaccinationspas.

Spændingshovedpine

Spaendingshovedpine

Vi hjælper dig med din spændingshovedpine

Massage fjerner din spændingshovedpine

Massage har en beviselig effekt for at løsne op i muskulaturen i nakken og i de muskler der hæfter på kraniekanten hvor spændinger kan fører til spændingshovedpine.

Vælg fysiurgisk massage mod din spændingshovedpine.

Fysiurgisk massage er den massageform fleste kender som Alm. massage. En massage form som er utrolig behagelig fordi man kan mærke der bliver taget fat og spændingshovedpinen løsnes.

Over 10 års erfaring med spændinghovedpine

Massage Experterne har i over 10 år arbejdet med spændinghovedpine. Vi har haft over 500 klienter med spændinghovedpine i vores hænder og behandlet med meget stor effekt. Det er vigtigt når man arbejder med spændingshovedpine at man forstår hvorfor den kommer og hvordan den kommer. Vi bruger altid tid til at sætte os ind i vores klienters problemstilling og tager en snak om hvordan vi griber dig an. Inden du går får du en øvelse med hvis vi vurdere at det ville have gavn for dig.

Herunder kan du se hvilken type hovedpine du lider af

 

Hvad er spændingshoevedpine

Spændingshovedpine er den mest almindelige hovedpine. 70 procent af befolkningen oplever på et tidspunkt i deres liv at have denne form for hovedpine. Den er godartet og skyldes ofte forkert arbejdsstilling, dårlig søvn, ensidig belastning eller hvis man er psykisk belastet. Oftest kender man ikke årsagen. Den kan lindres/behandles med massage. Spændinghovedpine kommer ofte fra de muskler der vedhæftes på kraniekanten. De muskler kommer fra nakken og skulderen. Spændte muskler som hæfter sig på kraniekanten kan føre til spændingshovedpine så ømme og smertefulde muskler som sidder i skuldre og nakke kan ofte påvirke til spændinghovedpine hvis man ikke får gjort noget ved ømme skuldre og nakke.

Hvad kan massage hjælpe dig med?

En massør vil primært arbejde intensivt med skuldre og nakkemuskulaturen men vil også arbejde på muskulaturen tæt på halsen hvor tyggemusklerne sidder. Massøren vil behandle muskulaturen så der kan skabes en god blodgennemstrømning til muskulaturen der hæfter på kraniekanten. Ved behandling med fysiurgisk massage vil vi ofte bruge tryk fordi det er en meget effektivt måde at lindre dine smerter. Alt behandling forgår i kommunikation med klienten så hårdheden af massagen bliver tilpasset lige netop dig.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid