Tennisalbue

Massage af tennisalbue

Bliv effektivt behandlet for din tennisalbue med massage

Slip af med din tennisalbue

Massage behandling af en tennisalbue er meget effektivt. En tennisalbue kommer fordi fingermusklerne der hæfter ved albuen bliver overbelastet. Muskulaturen bliver overspændt og en betændelsestilstand opstår. massage behandling af tennisalbue kan i de fleste tilfælde have en lindrede effekt. Ved tryk og strøg kommer vi ned i muskulaturen og giver musklen ro til at bekæmpe betændelsestilstanden der er opstået i underarmen. Det er vigtigt i den efterfølgende behandling at du aflaster din hånd så meget som muligt. Det kan dog være svært hvis det skyldes ens arbejde. Derfor er det vigtigt at du så godt som muligt variere dine arbejdstillinger. Ved en tennisalbue vil du opleve at punktet omkring underarmen på ydersiden er ømt. Det er dog vigtigt at behandle hele musklen som har forløb til dine fingre. Du vil i de fleste tilfælde opleve en effekt efter første behandling. Vi løsner muskulaturen op og det kan give en oplevelse af afslapning og afspændthed i underarmen. Det vil oftest kræve et forløb at få afhjulpet en tennisalbue fordi musklen vil spænde op igen så længe der ikke er bedring i inflammationen.

Opsøg altid læge hvis du oplever stærke smerter ud i fingre og arme, smerter i forbindelse med fald, slag eller pludselig opstået smerte. Det kan være tegn på mere alvorlige tilstande.

Vælg os- vi har erfaring og er RAB godkendt

Alle behandlere hos Massage Experterne er registrerede alternative behandlere og har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på, at få en behandler med høj faglighed og ekspertise.
Som registreret alternativ behandler (RAB) skal den godkendte klinik og behandler leve op til en lang række krav, som er til for at sikre dig som klient. RAB-ordningen fungerer som en garantiordning med patientsikkerhed.

Tennisalbue og musearm har meget til fælles. musearm kan sætte sig flere steder. I nakke, Skuldre og som tennisalbue i underarmen. Tryk her hvis dine smerter er kommet af computer arbejde eller du har smerter kommende fra nakke eller skuldre.

Hvad er en tennisalbue

Typiske symptomer ved tennisalbue smerter

  • Ondt i fingre hånd og albue
  • Ondt når du griber om noget
  • Snurren i fingre og arm
  • Smerter på ydersiden af albuen
  • Smerter selvom du er i hvile

Tennisalbue er en overbelastning ved for mange ensformige gentagelser. Det kan medfører en betændelses tilstand i senehæftningen i underarmens overside ved albuen (Se billede) det kaldes for en tennisalbue. Senerne fra dine fingre går fra fingrene og op til vedhæftning ved albuen. Ved vedhæftningen kan der opstå en overbelastning som fører til en betændelsestilstand som kan give kraftige smerter. tennisalbue opstår typisk når man griber fat i noget med hånden samt har bukket albue. Det kan være en skruetrækker en tennisketsjer eller at holde om en kost. Hvis du har tennisalbue vil du typisk kunne mærke at det stråler op i overarmen og ned langs underarmens yderside. Hvis du har de smerter og strålinger fra albuen er der en sandsynlighed for du har fået en tennisalbue. Smerter ved en tennisalbue kan være smertefuldt og du kan afhjælpe smerterne med en kombination af behandling og aflastning.

Vælg fysiurgisk- eller triggerpunktmassage

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massageform og den de fleste kender som almindelig massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen og løsner op for din tennisalbue. Triggerpunktmassage er en lidt hårdere form for massagebehandling, hvor vi med strøg og tryk meget effektivt kommer ned i muskulaturen i din underarm og får løsnet op. Lige meget hvilken behandling du vælger tager vi altid en snak med dig for at finde den behandling der passer dig bedst, så vi kan får gjort noget ved din tennisalbue.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid