Tennisalbue

Nakke-albue

Bliv effektivt behandlet for din tennisalbue med massage

Massage Experterne behandler hjælper dig med din tennisalbue

Massage behandling af en tennisalbue er meget effektiv. En tennisalbue er fingermusklerne der hæfter ved albuen som bliver overbelasten og muskulaturen bliver overspændt. Massage er en effektiv måde at få løsnet op for de spændte muskler og derved opnå effekt med det samme.

Vælg triggerpunkt massage og mærk en lindring med det samme

Den meste effektive behandling er triggerpunkt massage. Ved at trykke i et triggerpunkt i den spændte muskel. Løsner vi op for spændingen. Lige meget hvilken behandling du vælger er den altid skræddersyet til dig. En tennisalbue skal både behandles med tryk og støt for at varme musklen op inden vi trykker.

Vælg os- vi har erfaring

Hos massage Experterne finder du kun RAB behandlere. Det er din sikkerhed for en god og effektiv behandler. Gå altid efter en RAB behandler så ved du at behandleren har den uddannelse der skal til for at behandle din tennisalbue. Læs mere her om RAB hos Massage Experterne her: erfarent-team

Hvad er en tennisalbue

Tennisalbue er en overbelastning ved for mange ensformige gentagelser som kan give en betændelses tilstand i senevedhæftningen i underarmens overside ved albuen. Senerne fra dine fingre går fra fingrene og op til knogleudspringets vedhæftning ved albuen. Ved vedhæftningen kan der opstå en overbelastning som fører til betændelsestilstand som kan give kraftige smerter. Ved for mange gentagelser over en periode lige meget om det er ben arme skuldre eller nakke så kan det tag hårdt på kroppen og kroppen skal have lov til at restituere. Hvis den ikke får lov til det over en længere periode kan der opstå overbelastnings skader. Det er typisk det der sker ved en tennisalbue. tennisalbue opstår typisk når man man griber fat i noget med hånden og har bukket albue. Det kan være en skruetrækker en tennisketsjer eller så simpelt som at feje. Hvis du har tennisalbue vil du typisk kunne mærke at det stråler op i overarmen og ned langs underarmens yderside. Hvis du har de smerter og strålinger fra albuen er der en sandsynlighed for du har fået en tennisalbue. Smerter ved en tennisalbue kan være smertefuldt og du kan afhjælpe smerterne med en kombination af behandling og aflastning.

Hvor modtager jeg behandling?

I de fleste tilfælde vil du modtage behandlingen i klinikken.

Bestil tid