Det er et krav fra myndighederne at du skal medbringe dit coronapas, med en negativ coronatest. Dit coronapas finder du i appen "Min sundhed". Testen må højst være 72 timer gammel. Hvis du er vaccineret skal du medbringe dit vaccinationspas.

Triggerpunkt massage

Hvad er triggerpunkt massage

Et triggerpunkt er et meget ømt sted i musklen. Ved en øm eller skadet muskel, trækker muskelfibrene sig sammen et vist sted i musklen. Det er det, vi kalder et triggerpunkt. Hvis du har dyrket idræt eller har siddet længe ved en computer eller lignende, vil triggerpunktet gøre ondt i de brugte muskler. Ved tryk på et triggerpunkt kan man i de fleste tilfælde opleve en forløsning og lindring i den ømme muskel med det samme. Vi vil typisk trykke 3 gange af 30 sekunder ad gangen afhængig af, hvor øm musklen er. I alle muskler sidder der minimum et triggerpunkt. Typisk i de store muskler kan der sidde to eller flere. Det er dog ikke alle triggerpunkter, der er aktive og vil derfor ikke være ømme. Hvis et triggerpunkt er ømt, kalder vi det et aktivt triggerpunkt.

Hvorfor triggerpunkt massage

Triggerpunkt massage er effektivt mod ømhed og smerter. Her kommer vi dybt ned i muskulaturen og får virkelig afspændt muskulaturen. Vi vil også massere dine muskler med almindelig massage dog med mange triggerpunkt tryk. Hos nogen personer er det effektivt, fordi de kan klare de hårde tryk, mens de hårde tryk for andre, kan virke for smertefulde. Vi vil naturligvis altid have en dialog omkring trykkets hårdhed og vi vil altid prøve at finde den styrke, der passer lige netop dig. Hvis du ikke er vant til at få massage, vil vi altid anbefale at du prøver fysiurgisk massage, som er den mest almindelige massage og er en blidere form for massage end triggerpunkt massage.

Betingelser ved aflysning

Ved akut aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis dette ikke er muligt, vil der blive opkrævet et beløb svarende til 50% af prisen for den aftalte massagebehandling.

Ved udeblivelse vil hele beløbet for den aftalte massagebehandling blive opkrævet.