Susanne

Nyd en fantastisk massage fra Susanne

Susanne er en massør som tager sig tid til dig. Hun kan mærke din krop og mærke dine spændinger med sine fantastiske hænder. Du kan mærke med det samme at hun lever sig ind i dine muskulære problemer og effektivt løsner op for dine spændinger.

Om Susanne

Læg dig ned og lad din krop og dit sind slappe af i dygtige hænder. Susannes nakke og skulder massage er en behandling der lindre dine spændinger og Susannes speciale. Når du møder Susanne første gang kan du mærke at hun brænder for sit job og gør en ære i at du føler dig velkommen. Susanne er specialist i at give en rolig afslappet men stadig dybdegående massage. Susanne tager altid udgangspunkt i dig som klient, og bruger samtalen til at tilpasse sin behandling, så den får størst mulig effekt for dig. Susanne har en baggrund som idrætslære. Derfor har hun en dybde i hendes viden som kommer dig til gode. Hendes imponerende viden om kroppen anatomi fysiologi kan du som klient mærke og med det samme føle dig i sikre og kompetente hænder.

Fysiurgisk massage

Triggerpunkt massage

Massage for gravide

Sportsmassage

Behandlinger og uddannelse

Susanne har taget sin uddannelse på den anerkendte massageskole massageakademiet, hvor hun har gennemgået en grundig uddannelse i fysiurgisk massage samt sportsmassage. Susanne er oprindeligt uddannet Ernærings-og husholdningsøkonom og har fungeret som diætist, foredragsholder og instruktør i diverse fitnesscentre. Susanne har tillige, i kraft af sine mange år som idrætslærer og idrætsudøver, stort kendskab til udstræk og øvelser, der kan styrke bevægeapparatet og forebygge/afhjælpe skader. Derudover er Susanne i gang med at uddanne mig til Body SDS-kropsterapeut, og anvender også en del åndedrætsteknikker og greb, der bl.a. kan afhjælpe/mindske stress og angst. Dyrker du sport og lider af ømme muskler eller skal træne op til en aktivitet, så står Susanne klar til at hjælpe dig med at nå dit mål. Dit mål kan nåes uden smerter og skavanker.

Da Susanne blev færdig med sin uddannelse startede hun med at skabe sig den erfaring der kræves hos Massage Experterne. Du er ikke i tvivl når du mærker Susannes varme og fantastisk strøg og tryk at hun brænder for det hun laver og har opbygget den viden og erfaring det kræver.

Registreret behandler

Susanne har erfaring og har en god lang og grundig massage uddannelse. Susanne er i gang med at tage de sidste timer hun mangler for at kunne kalde sig registreret alternativ behandler. Til december 2023 er Susanne færdig med de sidste timer og kan kalde sig registreret alternativ behandler. Derfor kan Susanne ikke tage i mod klinter der kommer via sundhedsforsikringen.

Behandlinger Susanne tilbyder

Fysiurgisk massage

Henrik er udannet fysiurgisk massør og er derfor meget stærk i denne behandling form. Han kommer dybt ned i muskler og væv og får løsnet op. Fysiurgisk massage er en massage de fleste kender som alm massage. Med albuen kommer han dybt ned og hans styrke er at ramme plet hver gang.

Triggerpunkt massage

Henriks fint følende hænder er perfekte til denne form for behandling. Triggerpunkt massage er en behandlingsform hvor Henrik holder et tryk i et triggerpunkt i en øm muskel. Dette er meget effektivt for at musklen skal løsne sig dog kan det værre en hård behandling. Så hvis du aldrig har fået massage før anbefaler vi ikke du vælger denne.

Massage for gravide

Henrik har kurser samt mange års erfaring med massage til gravide. Hans følsomme hænder er en gave til den gravide krop. Hans blide og bløde væsen får dig til at føle dig sikker og i gode hænder. Ved behandling af lænd er vi altid ekstra forsigtig og vi masserer aldrig på maven.

Sportsmassage

Igennem sin uddannelse havde Henrik speciale i sportsmassage og er derfor dybt nede i viden om hvad der sker ved en overbelastning eller en fiber og hvordan massage hjælper dig bedst videre. Han ved hvor meget der skal masseres før eller efter en træning eller anden præstation. Eller en restitution massage.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 15 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.