Uddannelse og kurser - Lægeeksamineret fysiurgisk massør - Ergo terapeut - Triggerpunkt massage - sportsskader - Massage Frederiksberg
Brief info

Sara tager i mod klienter via sundhedsforsikring.

Sara er uddannet Lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Sara tage i mod klienter igennem mange klienters sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Sara har taget sin massage uddannelse hos Atwork med kurser i sportsbehandling og sportsskader. Hun har direkte efter uddannelsen arbejdet som massør, og opbygget igennem 4 år den erhvervserfaring der er nødvendig.
Saras styrker er den hårde dybdegående behandling af muskulaturen. Sara er specialist i at dykke ned i en muskel og løsne op for spændingerne. Hos Sara vil du fra første berøring mærke at du er i gode og trygge hænder.
Udover at være massør har Sara brugt 3,5 år på at få en professions bachelor i ergoterapi så hos Sara er du i virkelig kompetente hænder som kan klare selv de sværeste udfordinger.

Fysiurgisk massage.
Sara arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til Saras viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes. Sara er højt uddannet massør, så derfor er Sara særdeles stærk i denne massageform. Lige meget hvilken behandling du vælge tager Sara altid en snak inden i starter og Sara skræddersyer den perfekt behandling til dig.

Triggerpunkt massage:
Sara har mange års erfaring med triggerpunkt massage. Derfor er du sikker på at få den høje kvalitet som Sara tilbyder.
Ved at finde de rigtige triggerpunkter kan Sara løsne op i de spændte punkter og få musklen til at restituere hurtigere. Samt få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne.

Graviditetsmassage:
Sara er yderst faglig stærk og indlevende i sin behandling. Det kan du som gravid mærke ved første berøring. Som gravid er det utrolig vigtigt at vide hvad man laver. Derfor tilbyder Sara graviditetsmassage. Sara har selv været gravid og kan defor sætte sig ind i de faser en gravid skal igennem.
Ved behandling med massage løsner vi op i de nye spændinger der er opstået på grund af hurtig kiloforøgelse. Det er hård for lænd, hofte og ryg at der pludselig sker en masse med kroppen. Vi går ind og arbejder inde i musklen for at løsne de spændte muskel op.

Registreret alternativ behandler (RAB):
Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB) Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed. Vi er hos Massage Experterne meget stole af at alle vores behandlere er RAB. Det er et krav for os at de behandlere vi ansætter er RAB behandlere. Det betyder for dig at lige meget hvilken behandler du vælger er du sikker på at få en behandler der er højt uddannet.

Book din tid til Sara her