Uddannelse og kurser - Lægeeksamineret fysiurgisk massør - Triggerpunkt massage - Massage af cancer patienter - Massage Frederiksberg
Brief info

Steffen tager i mod klienter via sundhedsforsikring.

Steffen er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos AM massage skole og sports education og har opnået sin registreret alternativ behandler titel. Steffen blev færdig i 2010. Steffen har over 12 års erfaring med massage behandling og har løbende taget diverse kurser for at holde sin viden klar og opdateret til div. problemstillinger. Steffens styrker er den dybdgående behandling af muskulaturen og ved tryk løsne op for muskulaturen. Du vil opleve fra først berøring at du er i gode og trygge hænder.

Fysiurgisk massage:
Fysiurgisk massage er den mest anerkende massage form og den de fleste kender som alm. massage. Behandlingen er en dybdegående behandling hvor Steffen i en kombination af tryk og strøg arbejder dybt i muskel og væv. Lige meget hvilken behandling du

Triggerpunkt massage:
Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne ved triggerpunkt massage. Tryk og massage kan løsne op for et triggerpunkt. Der findes mange triggerpunkter i vores muskler og mange flere i hver muskel.

Graviditetsmassage:
Steffen har over 5 års erfaring med graviditetsmassage. Hos Steffen kan du trygt bestille tid til massage. Steffen tager pænt i mod dig og du kan mærke den ro og afspændthed han indbyder.

Registreret alternativ behandler (RAB):
Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB) Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed. Vi er hos Massage Experterne meget stole af at alle vores behandlere er RAB. Det er et krav for os at de behandlere vi ansætter er RAB behandlere. Det betyder for dig at lige meget hvilken behandler du vælger er du sikker på at få en behandler der er højt uddannet.

Book din tid til Steffen her