Triggerpunkt massage

Prøv vores meget effektive triggerpunkt massage og slip af med ømheder og smerter

70 min triggerpunkt massage

745,-

Læg dig ned, slap af og lad os vores erfarne massører løsne op for dine spændinger og smerter. Med 70 min. kommer vi rundt på hele kroppen.

50 min triggerpunkt massage

595,-

50 min. triggerpunkt massage, hvis du har smerter et eller flere steder. En effektiv behandling mod dine smerter i vores flotte og moderne klik.

30 min triggerpunkt massage

395,-

Perfekt til dig, som har ondt i skulder, nakke eller lænd. Et lille pusterum i en travl hverdag, hvor vi med effektiv massage, hjælper dig af med dine smerter.

Hvad er triggerpunkt massage 

Et triggerpunkt er et meget ømt sted i musklen. Ved en øm eller skadet muskel, trækker muskelfibrene sig sammen et vis sted i musklen. Det er det, vi kalder et triggerpunkt. Hvis du har dyrket idræt eller har siddet længe ved en computer eller lign. vil triggerpunktet gøre ondt i de brugte muskler. Ved tryk på et triggerpunkt kan man i de fleste tilfælde opleve en forløsning og lindring i den ømme muskel med det samme. Vi vil typisk trykke 3 gange af 30 sek. ad gangen afhængig af, hvor øm musklen er. I alle muskler sidder der minimum et triggerpunkt. Typisk i de store muskler kan der sidde to eller flere. Det er dog ikke alle triggerpunkter, der er aktive og vil derfor ikke være ømme. Hvis et triggerpunkt er ømt, kalder vi det et aktivt triggerpunkt.

Hvorfor triggerpunkt massage

Triggerpunkt massage er meget effektivt mod ømhed og smerter. Her kommer vi dybt ned i muskulaturen og får virkelig afspændt muskulaturen. Vi vil også massere dine muskler med alm. massage dog med mange triggerpunkt tryk. Hos nogen personer er det meget effektivt, fordi de kan klare de hårde tryk, mens de hårde tryk for andre, kan virke for smertefulde. Vi vil naturligvis altid have en dialog omkrig trykkets hårdhed og vi vil altid prøve at finde den styrke, der passer lige netop dig. Hvis du ikke er vant til at få massage, vil vi altid anbefale at du prøver fysiurgisk massage, som er den mest alm. massage og er en blidere form for massage end triggerpunkt massage.

Betingelser ved aflysning:

Ved akut aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis dette ikke er muligt, vil der blive opkrævet et beløb svarende til 50% af prisen for den aftalte massage behandling.

Ved udeblivelse vil hele beløbet for den aftalte massage behandling blive opkrævet.

Share This