Triggerpunkt massage

Vi har mange års erfaring med triggerpunkt massage

Vores professionelle og venlige behandlere hjælper dig med dine triggerpunkter. Alle behandlere har over fem års erfaring og er RAB godkendt.

Nedenfor kan du se, hvad der aktiverer et triggerpunkt

Gentagende bevægelser

Overbelastning af musklen

Forkert brug af musklen

Hårdt fysisk arbejde

Triggerpunkt massage af ryg

Hvad er et triggerpunkt?

Et triggerpunkt er et trykpunkt i musklen og beskrives som et ømt punkt, som opleves som en stråling væk fra punktet. Et triggerpunkt kan opstå, hvis du bruger musklen meget i forbindelse med idræt eller fysisk arbejde. Det er dog almindeligt, at de triggerpunkter kommer sig hurtigt og går i sig selv igen.

Fordele ved triggerpunkt behandling

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne ved triggerpunkt massage. Tryk og massage kan løsne op for et triggerpunkt. Der findes mange triggerpunkter i vores muskler og mange flere i hver muskel.

Hvorfor vælge en triggerpunkt behandling?

Triggerpunkt massage er en effektiv måde at lindre dine spændinger på. Ved tryk og massage, vil behandleren arbejde dybt i muskulaturen og få løsnet op for dine spændinger.
Nedenfor kan du se, hvilken hvilke ømheder triggerpunkt massage hjælper imod.

Hold i nakken

Smerter i skulderen

Ømme ben muskler

Ondt i ryggen

Smertefuld lænd

Ondt i ballen

Vores klinik er RAB godkendt

Alle behandlere hos Massage Experterne er registrerede alternative behandlere (RAB) og har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på, at få en behandler med høj faglighed og ekspertise. Som registreret alternativ behandler (RAB), skal den godkendte klinik og behandler leve op til en lang række krav, som er til for at sikre dig som klient. RAB-ordningen fungerer som en garantiordning med patientsikkerhed.

Godkendte behandler som er registreret

Hvordan opstår et triggerpunkt

Det kan være du sidder meget ved en computer og  laver samme bevægelser i længere tid af gangen. Samt hvis du dyrker idræt, har et fysisk arbejde eller står i mange dårlige positioner i løbet af dagen. Du kan få ondt i nakke, ben, ryg, lænd, balle eller skulder. Her gentager du bevægelsen og triggerpunktet har ikke mulighed for at restituerer før du igen laver bevægelsen. Det er kun hvis vi bruger musklen forkert eller gentagende at triggerpunkter bliver aktivt og derved giver en smerte eller ubehag. Kendetegnet for et aktivt triggerpunkt kan være oplevelsen af en stråling ud fra det aktive triggerpunkt. Det er kun delvist klarlagt hvad et triggerpunkt er. Det er dog alment accepteret at et triggerpunkt et et lokalt traume i en muskel. Spændingen og smerten samler sig det sted i musklen hvor nervepåvirkningen er størst. triggerpunktbehandling kan løsne op for de traumer der kan opstå.

Lindring af smerte

Ved tryk på et triggerpunkt kan man i de fleste tilfælde opleve en forløsning og lindring i den ømme muskel med det samme. Vi vil typisk holde et tryk i triggerpunktet afhængig af, hvor slemt det står til. I alle muskler sidder der minimum et triggerpunkt. Typisk i de store muskler kan der sidde to eller flere. Det er dog ikke alle triggerpunkter, der er aktive og vil derfor ikke være ømme. Hvis et triggerpunkt er ømt, kalder vi det et aktivt triggerpunkt. Du kan opleve når vi trykker en stråling fra trykpunktet som er helt normalt. Det betyder at vi har fat i det rigtige sted. Det er dog altid vigtigt at vi har en dialog om trykkets hårdhed. Hvis du oplevet ubehag ved trykket er det vigtigt at sige det til behandleren.