Wellness massage

Alle har brug for at få koblet af- prøv vores dejlige wellness massage

70 min wellness massage

Kr. 745,-

Elsker du forkælelse, så er 70 min. wellness massage den helt rigtig behandling for dig. Læg dig ned og nyd en dejlig lang massage, hvor kommer hele vejen rundt.

50 min wellness massage

Kr. 595,-

50 min. wellness massage er til dig, der trænger til blive forkælet og slappe af. Nyd den dejlige wellness massage, som får tankerne væk fra hverdags trummerum.

30 min wellness massage

Kr. 395,-

En dejlig lille pause i hverdagen, hvor du kan få pulsen helt ned, slippe tankerne og føle total afslapning. Dit lille frirum, hvor du kan slippe af med dine tanker og skavanker.

Wellness massage 

Stearinlysene er tændt, varmen er skruet op og vi har tændt for vores dejlige opvarmede briks (Vinter), som står klar til at byde dig velkommen til en fantastisk dejlige wellness massage. Er det ikke på tide, du forkæler dig selv en smule? Skru ned for tempoet og kom af med stavanker, som øm nakken, ømme skuldre, lændesmerter eller få fornyet energien. Wellness massage er en blid form for massage, hvor massøren stille og roligt men stadig med god energi og erfarne hænder, stryger hænderne på din krop og får din muskulatur og din krop til at slappe helt af. Ved de meget ømme muskler vil massøren bruge ekstra tid for at få frigivet de affaldsstoffer, som sidder og kan give ømhed og smerte. Når du modtager wellness massage, vil der blive frigivet et stof som hedder endorfiner. Det er kroppens eget smertestillende stof og du vil derfor, når vi er færdige, mærke en dejlig lindring i dine muskler, fri for ømhed og smerte og med fornyet energi til hjernen. Hvis du lider af ømhed er wellness massage det helt rigtige for dig, men lider du af smerter i dagligdagen såsom spænding hovedpine, snoren ud i armen eller benet, ondt i lænden, vil vi anbefale at du bestiller en tid til fysiurgisk massage i stedet. Gå til vores fysiurgiske massage. Ellers er du altid mere end velkommen til at ringe til os og høre nærmere om, hvilken massage form du skal vælge. Vi vil altid inden vi starter oprette en journal på dig, hvor vi får en snak om, hvor vi skal fokusere og hvordan vi bruger tiden bedst. Her finder vi ud af, om den massage du har valgt, er den rette for dig.

Hvorfor wellness massage 

Alle har en gang i mellem brug for at koblet af, tømme hovedet og få fyldt energidepoterne op med ny frisk energi. Hvorfor ikke kombinere dagdrømmene med en dejlig wellness massage, hvor du ikke bare kommer af med små skavanker, men samtidig også kan drømme dig langt væk til et sted, hvor vejret altid er godt og hvor palmerne står flot op mod en skyfri himmel. Hos Massage Experterne bliver du forkælet, når du skal have wellness massage. Den store gåsedyne vil bringe dig til et dejligt og behageligt sted, hvor du elsker at være. Du vil blive tilbudt noget at drikke. Det kan være lige fra kaffe til vand med citrus og lime. Vi sætter os gerne ned for lige at gennemgå, hvad der skal ske og om der er nogen bestemte steder, der er særligt ømme, som vi skal give lidt ekstra opmærksomhed. Den behagelige stille og rolige musik vil hjælpe dig med at få tanker væk fra en travl hverdag. Varmen i briksen vil fører dig til de varme himmelstrøg og det eneste, du vil føre er, nydelse og velvære.

Betingelser ved aflysning:

Ved akut aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis dette ikke er muligt, vil der blive opkrævet et beløb svarende til 50% af prisen for den aftalte massage behandling.

Ved udeblivelse vil hele beløbet for den aftalte massage behandling blive opkrævet.

Share This