Elevmassage

Få 35% rabat på massage af en uddannet massør - det er et godt massagetilbud.

Hos Massage Experterne tilbyder vi elevmassage. Elevmassage tilbydes i øjeblikket af Anders. Du kan opnå stor massage rabat ved at vælge en elev.

Bestil tid
Elevmassage tilbydes af Anders

Om Anders

Anders blev færdig med sin massør uddannelse i marts 2022 hos Sports-corpus skolen og er i gang med at videreuddanne sig til registreret alternativ behandler (RAB) Derfor tilbyder Anders elev massage hvor du får et godt massage tilbud. Nemlig 35% rabat på massage. Det kalder vi god massage rabat. Anders har en god og høj faglig massør uddannelse. Derfor kan du trygt bestille tid hos Anders. Når du møder Anders bliver du mødt af et kæmpe smil og du mærker med det samme at han sætter en ekstrem høj standart for hvor god din oplevelse skal være fra du kommer til du går igen. Anders er en meget varm person som sætter en ære i at få dig til at slappe af, så du er klar til at modtage hans behandling med et godt massage tilbud så bestil din tid nu. Anders behandling er en dybdegående behandling hvor han arbejder dybt i muskler og væv for alt løsne op for dine spændinger. Anders har en utrolig indlevelse i sine behandlinger og derfor kan han altid ramme den rigtige styrke i behandlingen hvis klienten ønsker en mere rolig behandling. Han er meget kendt for sin behandling omkring skulder, nakke og hals. Hvor han kan afhjælper en spændingshovedpine en øm nakke eller ømhed i skulder. Vælge massage af Anders og få et godt massage tilbud.

Hvorfor så meget massagerabat?

Det er et krav hos Massage experterne at være registreret alternativ behandler (RAB) Det er en titel der er bestemt af sundhedstyrelsen. Som skal gøre det nemmere for forbrugeren at finde en behandler som man kan være sikker på er ordentlig uddannet. Elev massøren har endnu ikke opnået de timer som sundhedstyrelsen kræver. Vores elever vil til enhver til kunne få et massage arbejde i hvilken som helst massage virksomhed. men fordi vi hos os stille høje krav til vores massører forlanger vi at man kan kalde sig registreret alternativ behandler inden vi tager fuldt pris. Hos Massage Experterne er vi store tilhængere af sådan en ordning. Det gør at man som forbruger er sikker på at få en behandler der er faglig stærk og ved hvad man laver. Derfor når eleven er færdig med sin uddanelse som RAB og har gennemgået et godkendelsesforløb i huset vil behandleren hos Massage Experterne kunne kalde sig professionel massage behandler og prisen vil stige til den normale pris. Derfor skal du skynde dig hvis du vil have fantastisk massage behandling til en fantastisk pris. Sundhedstyrelsen stiller krav til registreret alternative behandlere om minimum 660 timer uddanelse og desuden et krav om at holde sin viden opdateret med kurser løbende.

Du får 35% rabat på elevmassage

Elevmassage tilbydes ikke til gravide. Når du får elev massage forgår behandlingen som alle andre behandlinger. Dog kan eleven spørge andre behandlere til råds og andre behandlere kan supervisere behandlingen.

(OBS) Elev priser kan ikke kombineres med andre tilbud og massage rabatter.