Hold i nakken

Professionel behandling mod hold i nakken

Lad Massage Experterne hjælpe dig med at løsne op, med en massagebehandling.

Symptomer på hold i nakken

Nedenfor finder du nogle af de symptomer, der findes for hold i nakken. Der er mange forskellige symptomer og derfor er alle ikke skrevet her.
Mange oplever forskelligt, men vi har valgt at fokusere på de mest typiske.

Nakkehold eller tvangsdrejning af nakken

Hold i nakken og/eller stråling i skulder

Ondt i nakken og/eller nakkesmerter

Smerter fra nakken, som ståler op i hovedet

Massage af hold i nakken som løsner nakkesmerter

Hvad er hold i nakken?

Du oplever hold i nakken som ufleksibelt, ømt og ubehageligt. Du vil oftest opleve det som et hold i nakke og skulder. Kan give hovedpine og en tung fornemmelse i hovedet. Hold i nakken er ikke en tilstand der er farlig. Den vil altid gå over af sig selv over tid, men massage sætter fart på restitutionen så du har ondt i kortere tid.

Hvorfor får du hold i nakken?

Hold i nakke opstår oftest når man vågner om morgen og har ligget i en skæv position. Du vil efter behandling opleve en lettelse i spændingerne og en bedre fleksibilitet. Vi kan dog ikke love at det er helt forsvundet efter en behandling.

Der er ikke helt klart hvorfor man får hold i nakken. Derfor er man lidt usikker på hvorfor man får det. Man mistænker det for at være en form for krampe hvor muskulaturen kramper sig sammen og låser sig fast. I de fleste tilfælde står man op med hold i nakken hvis man har ligget forkert. Det kan også komme af fysisk aktivitet ved en pludselig bevægelse hvor man har strukket nakken for hårdt eller for meget ud i en yder position hvor nakken for at beskytte sig selv kramper sig sammen og bevægligheden mindskes. I de fleste tilfælde vil man opleve en bedring i løbet af 4-6 dage. Det vil altid gå væk af sig selv og de fleste vil opleve at det går væk efter 10-14 dage. Personer mellem 15 og 30 år oplever det oftest. Hvis du har et stillesiddende arbejde og lider af ondt i nakken har du en større chance for at få et hold i nakken.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 10 år arbejdet med hold i nakken og med gode resultater. En massagebehandling vil i de fleste tilfælde give en lettelse i spændingen lige efter behandlingen. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Hold i nakken rammer oftest personer som har ondt i nakken i forvejen. Derfor anbefaler vi at lave et forløb så du kan får behandlet dine nakkesmerter. Ved at massere din nakke på den rigtige måde, kan vi lindre dine nakkesmerter, skuldersmerter, nakkehold. Vent ikke for længe med at booke din massage tid. Få gjort noget ved med det samme med vores behandling.

Godkendte behandler som er registreret

Vælg rigtigt første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Vælg fysiurgisk massage

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og skaden afhjælpes. Hold i nakken massage er en god investering i din velvære.