Iskiassmerter

Vi hjælper dig af med dine iskiassmerter

Få hjælp til dine iskiassmerter hos rutinerede behandlere med over 10 års erfaring inden for fysiurgisk massage.

Typiske symptomer ved iskias smerter

De nævnte symptomer nedenfor kan også skyldes andre lændeproblemer. Derfor undersøger vi dig altid grundigt inden behandling.
Søg læge, hvis du oplever vandladningsproblemer, følelsesløshed i skridtet eller omkring anus, nedsat muskelkraft i ben eller fødder eller hvis dine smerter er opstået ved fald eller slag og du har stærke rygsmerter.

Smerter i ballen

Stråling i bagdel

Smerter i lænden

Stråling i underben

Stråling i baglår

Smerter ned i benet

behandling af iskiassmerter i lænden og bagdel

Hvad er iskiassmerter?

Iskiasnerven er den største nerve i kroppen. Iskiasnerven løber fra lænden og bækken og videre ned til bagsiden af hvert ben. Iskiassmerter kan være utrolig smertefulde og rygsmerterne kan stråle ned i ballen, bagdel, lænd, underben og baglår og give rygsmerter. Strålingen kommer fordi de store ballemuskler bliver for spændte og iskiasnerven bliver klemt, hvis den omkringliggende muskulatur ved iskiasnerven bliver for spændt.

Hvorfor får du iskiassmerter?

Smerterne starter oftest i lænden og vil over tid uden behandling begynde at stråle ned i benet eller gå væk af sig selv. Iskiassmerter opstår tit ved overbelastning eller ved gentagende bevægelser. Hvis du har et hårdt fysisk arbejde og du bukker dig mange gange i løbet af dagen, kan du opleve en overbelastning af lændemusklerne som påvirker iskiasnerven. Hvis du har et stillesiddende job og sidder i samme position får lændemusklerne svært ved at udskille affaldstoffer og få tilført frisk ilt og næring. Det påvirker dine lændemuskler og kan derved påvirke din iskiasnerve og give rygsmerter.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 10 år arbejdet med iskiassmerter med gode resultater. I de fleste tilfælde går iskiassmerten væk med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere iskiassmerter på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter i ballen, bagdel, lænd, underben eller baglår. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine iskias og rygsmerter med det samme.

Godkendte behandler som er registreret

Vælg fysiurgisk- eller triggerpunktmassage

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massageform og den de fleste kender som almindelig massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen og løsner op for dine iskiassmerter. Triggerpunktmassage er en lidt hårdere form for massagebehandling, hvor vi med strøg og tryk meget effektivt kommer ned i muskulaturen på de store siddemuskler og får løsnet op så musklerne omkring iskiasnerven kan slappe af igen. Vi vil altid tage en snak med dig for at finde den behandling der passer dig bedst, så vi kan får gjort noget ved dine iskias og rygsmerter.