Massage job

Bliv massør hos Massage Experterne

Kunne du tænke dig et massør job, hvor du gør en forskel for andre mennesker?

Kunne du tænke dig et massørjob hos massage experterne

Lad os høre fra dig

Hos Massage Experterne bestræber vi os på, at give Frederiksbergs bedste massagebehandling. Derfor søger vi massagebehandlere der brænder for at hjælpe andre. Kunne du tænke dig at arbejde selvstændigt, styre din egen kalender og have frihed under ansvar. Kunne det være dig så tøv ikke med at udfylde formularen eller send en mail til [email protected] Hos os styre du selv din dag. Hvis du er under uddannelse hører vi også meget gerne fra dig.

Lidt om os

Massage Experterne ligger i hjertet af Frederiksberg, blot 5 minutters gang fra Frederiksberg Metro. Klinikken ligger på Sankt Nikolaj Vej, som er en sidegade til Falkoner Allé. Vi stræber efter stærkt sammenhold og et fremragende arbejdsmiljø, med fokus på personling udvikling. Massage Experterne har eksisteret i 12 år og har nu fået vokseværk. Vi er flyttet i vores nye lokaler for 4 år siden og er nu klar til at udvide vores team af dygtige behandlere. Vi har et knivskarpt koncept som du kan glæde dig til at blive en del af. Hos os vil du opleve en god stemning og at vi hjælper hinanden når tingene spidser til. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad vi kan tilbyde

Massage Experterne er et lille sammentømret team, som behandler private og har firmaordninger, hvor vi behandler i diverse virksomheder.
Vi sørger for alt, hvad du skal bruge inklusiv markedsføring, så du får en fuldt booket kalender.

God løn

Fuld fleksibilitet

Egen kalender

Minimum administration

Godt sammenhold

Markedsføring

Hvad vi forventer af dig

Vi forventer at du er uddannet massør og brænder for at hjælpe andre. Hvis du er momsfritaget er det et kæmpe plus. Har udfordringer med andre administrative opgaver løser vi dem sammen. Vi forventer at du giver den bedste kunde oplevelse de nogensinde har prøvet. Når du tager imod en klient, skal de ikke være i tvivl om at de er kommet til Frederiksbergs sødeste og bedste massage behandlere. Du skal være god til at snakke med klienterne både før og efter behandling. Vi arbejder sammen med de sødeste og bedste klienter så det forventer vi også af dig.

Elev behandler

Vi ansætter massører som er i gang med massør uddannelsen. Du bliver ansat som elev behandler. Vi tilbyder klienten at spare 30% på behandlingen hvis de vælger en elev. Det er en super god ordning som vi har stor succes med. Der er en ordning hvor du som elev får en masse erfaring samt kan tjene penge mens du tager din uddannelse. For at kunne blive elev skal du have en massør grunduddannelse.

Vi er dybt seriøse omkring vores klienter, men arbejder med et smil på læben. Udfyld formularen, hvis du vil være en del af et fedt team. Vi glæder os til at høre fra dig.