Musearm

Musearm massagebehandling

Behandlere hos Massage Experterne har arbejdet med musearm i over 10 år og har den erfaring du har brug for.

Typiske symptomer ved musearm

Musearm kan være en langvarig tilstand og det er vigtigt at få gjort noget ved det så snart man oplever smerte eller irritationen.
Symptomer kan være mange, men musearm er en betegnelse for de mange forskellige overbelastningsskader som det forårsager.

Ondt på oversiden af underarmen

Smerter i underarm og håndled

Smerter i underarm ved løft

Føleforstyrrelse eller nedsat gribefunktion

Massage af musearm

Hvad er musearm?

Opstår ved gentagende bevægelser såsom computerarbejde, hvor man arbejder med mus og tastatur og laver gentagende bevægelser over en lang periode. Ved gentagende bevægelser overbelaster du muskulaturen og der kan opstå en afklemning af en nerve eller en betændelsestilstand i en senetilhæftning.

Hvorfor får du musearm?

Kan komme af mange forkellige ting. Det, der er gennemgående for musearm, er at man laver gentagende bevægelser. Det kan være en fordel at ændre sine siddepositioner så armen og fingrene bliver brugt i forskellige vinkler. For at forhindre musearm, kan du have forskellige mus som du skifter imellem. Se nedenfor hvilken ergonomiske tiltag du kan gøre for at forbedre din generelle arbejdsstilling.

Ergonomiske tiltag

Hvis du oplever problemer i forbindelse med computerarbejde, er her nogle ergonomiske tiltag som du selv kan gøre.

✔ Justerbar kontorstol og arbejdsbord

✔ Ændre arbejdstilling

✔ Skift mellem at stå op og sidde ned

✔ Have forskellige mus som du kan skifte imellem

✔ Støtte under håndledet ved brug af tastatur

✔ Får man en musemåtte, så kan den være med til at skabe støtte til håndleddet

✔ Anvend tastaturgenveje i stedet for musen

Godkendte behandler som er registreret

Massage hjælper dig igennem dine smerter

Massagebehandling er en effektiv måde at forkorte og lindre dine smerter. I tæt samarbejde med dig, kan massage give en stor forbedring. For at forbedre en musearm er det vigtigt, at ændre de gentagende bevægelser og supplere med massagebehandling. Du kan oftest efter første behandling mærke en lindring. Nogle gange skal der mere end en behandling til før der er en forbedring. Hvis du selv er aktiv i at forbedre din musearm ved at ændre din arbejdstilling og andet. vil resultaterne komme hurtigere. Det kræver oftest mere end en behandling at få den langvarende lindring af smerter.

Hvorfor får man musearm

Vi alle er bygget til at bevæge os dynamisk. En dynamisk bevægelse trækker musklen sammen og løsner igen. Det gør vi når vi laver fysiske arbejde. Det gør at blodet kommer nemt rundt i kroppen og udskiller affaldstoffer og tilfører ny ilt til muskler og celler. I disse tider hvor mange arbejder foran en computer eller andet stillesiddende arbejde. Sidder mange en hel dag og laver meget få dynamiske bevægelser. Der hæmmer tilførelsen af ilt og udskilles af affaldstoffer til musklen. Hvis man over en lang periode ikke ændre på det kan der i højere grad komme betændelsestilstand i en senetilhæftningerne, afklemning af en nerver, myoser eller generelt spændte muskler. Sidder man meget foran en computer er der en stor chance for at man oplevet en musearm. Den kan opleves som ondt på oversiden af underarmen. Smerter i underarm og håndled eller Smerter i underarm ved løft. Musearm er en bred betegnelse som kan opleves som smerter i skulder, nakke, arm og håndled. Massage behandling løsner op for muskulaturen og giver derved en bedre blodtilførelse til musklen så affaldstoffer kan komme væk fra musklen.

Vælg fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massageform og den de fleste kender som almindelig massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen og løsner op for din musearm. Lige meget hvilken behandling du vælger tager vi altid en snak med dig inden for at finde den behandling der passer dig bedst, så vi kan får gjort noget ved din musearm alt efter om den sidder som skuldersmerter, museskade fingre eller musearm albue.