Nakkesmerter

Vi afhjælper dine nakkesmerter

Mærk forskellen med en professionel behandler, som er registreret alternativ behandler (RAB) - din sikkerhed for ordentligt uddannede massagebehandlere.

Fordele ved massage mod nakkesmerter

Hos Massage Experterne får du dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer dybt ned i dine nakke smerter og løsner op for dine spændinger.
Om du vælger triggerpunktmassage eller vores populære fysiurgiske massage, så skræddersyer vi altid behandlingen så den passer til dig.

Løsner op for nakkemusklerne

Afhjælper spændingshovedpine

Øger blodtilførelse

Forebygger hold i nakken

massage mod ondt i nakken

Hvorfor vælge Massage Experterne

Hos Massage Experterne er du sikker på, at få en god og fagligt stærk behandler. Alle behandlere hos Massage Experterne er registrerede alternative behandlere (RAB). Dette er en beskyttet titel, som lever op til sundhedstyrelsens krav om viden og uddannelse.

Årsager til ondt i nakken

Typiske årsager til ondt i nakken eller stiv i nakken er overbelastning af dine nakkemuskler, sener eller ledbånd i nakken. Nakkesmerter opstår ved langvarig skæv belastning som at sove med hovedet i en forkert stilling, arbejde i samme eller forkert stilling lang tid af gange og over en længere periode.

Typiske symptomer på nakkesmerter

Nakkesmerter er en alm. tilstand som alle oplever på et tidspunkt. Nogen oplever det ofte og døjer med det i lange perioder mens andre oplever det sjældent og ikke bliver et problem der påvirker deres hverdag. Nedenfor kan du se de typiske symptomer på nakkesmerter.

✔ Ømhed og stiv i nakken

✔ Smerter nakken og det øverste af skuldrene

✔ Stråling fra skulder og op i nakken

✔ Nakkesmerter kan stråle op i hovedet

✔ Nakkesmerter kan vise sig som et hold i nakken

✔ Ondt i nakken

✔ Smerter nakken

Nakkesmerter massage

Hos Massage Experterne får du en dybdegående nakkesmerter behandling, Vi skræddersyer altid behandlingen så den passer til dig. Nogen har brug for en hård behandling hvor vi kommer dybt ned i musklerne mens andre der har ondt i nakken eller er stiv i nakken, har brug for en behandling hvor vi ikke tager så hård fat men til gengæld arbejder stille og roligt ned i musklen. Nakkesmerter eller stiv i nakken kommer oftest ved forkert arbejdsstilling, dårlig liggestilling eller gentagende belastende bevægelser. Vi undersøger altid grundigt, hvorfor dine nakkesmerter opstår og hvordan vi på bedst muligt måde lindrer dine smerter. Hvis du ikke får gjort noget ved dine nakkesmerter kan det udvikle sig. Mange oplever at få hovedpine, Stråling ned i skulder og ud i armene. hovedpine opstår fordi nakkemusklerne tilhæfter på kraniekanten og stråler enten op i tændingen eller stråler til panden. Hovedpine kommer oftest hvis man ikke får gjort noget ved nakkesmerterne. Hold i nakken er også en velkendt tilstand som opstår ved forkert brug af nakken.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 10 år arbejdet med nakkesmerter behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt mod ondt i nakken eller stiv i nakken. Ved at massere nakken på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine nakkesmerter med det samme.

Vælg fysiurgisk- eller triggerpunktmassage

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massageform og den de fleste kender som almindelig massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømhed og smerter. Det er en massageform, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen og løsner op for dine nakkesmerter. Triggerpunktmassage er en lidt hårdere form for massagebehandling, hvor vi med strøg og tryk meget effektivt kommer ned i muskulaturen og får løsnet op så musklerne omkring skulderblad og nakke. Vi vil altid tage en snak med dig for at finde den behandling der passer dig bedst, så vi kan får gjort noget ved dine nakksmerter inden det udvikler sig til eksempelvis en hovedpine.