Nakkesmerter

Vi afhjælper dine nakkesmerter

Mærk forskellen med en professionel behandler, som er registreret alternativ behandler (RAB) - din sikkerhed for ordentligt uddannede massagebehandlere.

Fordele ved massage mod nakkesmerter

Hos Massage Experterne får du dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer dybt ned i dine nakke smerter og løsner op for dine spændinger.
Om du vælger triggerpunktmassage eller vores populære fysiurgiske massage, så skræddersyer vi altid behandlingen så den passer til dig.

Løsner op for nakkemusklerne

Afhjælper spændingshovedpine

Øger blodtilførelse

Forebygger hold i nakken

Kunne du tænke dig et massørjob hos massage experterne

Hvorfor vælge Massage Experterne

Hos Massage Experterne er du sikker på, at få en god og fagligt stærk behandler. Alle behandlere hos Massage Experterne er registrerede alternative behandlere (RAB). Dette er en beskyttet titel, som lever op til sundhedstyrelsens krav om viden og uddannelse.

Dit velvære er i gode hænder

Vi er medlem af Dansk Behandlerforening. Alle vores behandlere har minimum fem års erfaring og er forsikret gennem Tryg og Top Danmark. Vores flotte og moderne klinik ligger i grønne omgivelser i hjertet af Frederiksberg, væk fra traffikstøj og dagligdagens stress.

Hvad du kan forvente?

Nakkesmerter kommer oftest ved forkert arbejdstilling, dårlig liggestilling eller gentagende belastende bevægelser. Vi undersøger altid grundigt, hvorfor dine nakkesmerter opstår og hvordan vi på bedst muligt lindrer dine smerter.