Skuldersmerter

Lad os hjælpe dig med dine skuldersmerter

Skuldersmerter massage og ondt i skulderblad

Massage hjælper dine skulder smerter til at slappe af og effektivt smertelindre. Ved berøring og tryk kan vi med massage løsne op for dine smerter i skulderen og derved smertelindre. Vi starter altid med at undersøge hvor smerter i skulderen eller ondt i skulderblad kommer fra og hvis det er nødvendigt kan vi teste skulderen ved forskellige bevægelser. Når du kommer til os første gang tager vi en snak om hvad vi kan gøre og hvad du selv kan gøre for at forhindre forværring og opnå bedring. Vi vil typisk arbejde omkring det der hedder din rotator cuff som er de muskler som hæfter på ydersiden af dine skuder, holder din skulder på plads og er med i arbejdet når du bevæger din skulder. Vi vil sammen med dig finde den helt rigtig behandling. Oftest vil vi med tryk løsne op for dine smerter i skulderen og overarm. Det kommer dog an på hvor slemme smerterne er. Søg altid lægen inden massage hvis du oplever stærke smerter, stærk stråling ud i armen, følelsesløshed i bryst eller arm eller hævelse omkring skulderen.

Hvad er skuldersmerter?

Skuldersmerter eller ondt i skulderblad er en bred betegnelse for mange forskellige skades tilstande i skulderen. I langt de fleste tilfælde 75% skyldes skulder smerter en overbelastning i forbindelse med styrketræning eller dårlig sidde position. 10% udgør det man kalder en frossen skulder. Tilstanden er kendetegnet af smerter, nedsat aktiv og passiv bevægelighed, skulderstivhed. En frossen skulder Kan give blødninger i og omkring senerne, hvilket kan forårsage betændelsesreaktioner. Skulderen er et yderst kompliceret led som du kan bevæge i alle retninger og meget fleksibelt. Leddet omgives af en ledkapsel, af ledbånd og mange sener. Tilsammen udgør dette en kappe rundt om skulderen som er vigtig både som støtte for leddet og for normal funktion og bevægelighed. Det er meget få der ikke oplever smerter i skulderen i deres levetid.

effektiv behandling af skuldersmerter

Vælg fysiurgisk massage eller triggerpunkt massage

Lige meget hvilken type behandling du vælger, finder vi ud af sammen, hvad der passer bedst til dig.

Fysiurgisk massage

Den massageform de fleste kender som almindelig massage. Det er en massageform, som er utrolig behagelig da man kan mærke der bliver taget fat og smerten løsnes.

Triggerpunkt massage

Løsner op i de spændte punkter så musklen kan restituere hurtigere og slappe af, hvilket leder til smertelindring. Der findes mange triggerpunkter i vores muskler og mange flere i hver muskel.

34% af alle er tvunget stoppet med deres hobby

Rigtig mange forsømmer at gøre noget ved deres muskelsmerter eller ondt i skulderblad. Det har vi hos Massage Experterne valgt at gøre noget ved. Derfor har vi i 10 år specialiseret os i skuldersmerter igennem uddannelse, supplerende kurser og opbygning af en stor erfaring igennem alle årene.

Vælg de rigtige behandlere første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Registrerede alternative behandlere (RAB) er din sikkerhed

Vælg altid en RAB behandler. Formålet med registreringsordningen er at give brugere af alternativ behandling en bedre mulighed for at kunne identificere behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav. Registrering medfører alene, at alternative behandlere, som ønsker det, og som opfylder kravene, kan blive registrerede i en godkendt forening og dermed benytte titlen registreret alternativ behandler (RAB).