Spændingshovedpine

Vi hjælper dig med din spændingshovedpine

Spændingshovedpine massage

Spændinghovedpine massage har en god effekt for at løsne op i muskulaturen i nakken og i musklerne der hæfter på kraniekanten, hvor spændinger kan fører til spændingshovedpine.
Der er forskellige årsager til spændingshovedpine. Nedenfor kan du se hvad det kan skyldes.

Dårlig søvn

Forkert arbejdstilling

Ensidig fysisk belastning

Lidt eller ingen motion

Dårlige mad vaner

Stress

Dårlig nattesøvn

Skærer tænder

effektiv massage af spændingshovepine i hovedets kaniekant og nakken

Hvad er spændingshovedpine?

Spændingshovedpine er den mest almindelige hovedpine. 70 procent af befolkningen oplever på et tidspunkt i deres liv at have denne form for hovedpine. Den er godartet og skyldes ofte forkert arbejdstilling, dårlig søvn, ensidig belastning eller hvis man er psykisk belastet.

Hvorfor får man spændingshovedpine?

Spændinghovedpine kommer ofte fra de muskler der vedhæftes på kraniekanten og mærkes i baghovedet. Spændte muskler, som hæfter sig på kraniekanten kan føre til spændingshovedpine. Ømme og smertefulde muskler som sidder i skuldre og nakke kan ofte påvirke til spændinghovedpine hvis man ikke får gjort noget ved ømme skuldre og nakke.

Symptomer ved spændingshovedpine

Spændingshovedpine opleves oftest som et bånd rundt om hovedet. Nedenfor beskrives nogen symptomer på spændingshovedpine.

✔ Ondt i nakken

✔ Ondt i skuldre

✔ Spændinger i baghoved eller kraniekanten

✔ Føles som et bånd rundt om hovedet

✔ Ondt i panden eller på siden af hovedet

Spændinger som starter ved skulderen bevæger sig op mod hovedet og i panden eller på siden af hovedet hvor man oftest kan mærke en hovedpine. Symptomer ved spændinghovedpine har en trykkende eller dunkende smerte som er ubehagelig. Oftest kan man med stræk lindre lidt. Spændingshovedpine kan lindres med bevægelse og motion. Det er altid en god ide at supplere massage behandling med motion. Det er vigtigt at ændre de årsager der giver hovedpine. Det kan være dårlig arbejdstilling, Stress eller dårlige madvaner.

Over 10 års erfaring med spændingshovedpine

Massage Experterne har i over 10 år arbejdet med spændinghovedpine massage. Vi har haft over 500 klienter med spændinghovedpine i vores hænder og behandlet med meget stor effekt. Det er vigtigt når man arbejder med spændingshovedpine at man forstår hvorfor den kommer og hvordan den kommer. Vi bruger altid tid til at sætte os ind i vores klienters problemstilling og tager en snak om hvordan vi griber dig an. Når du har modtaget behandling, vil du opleve en lettelse i hovedet og allerede efter først behandling vil nogen opleve en længerevarende lettelse. Man skal være opmærksom på at i meget sjældne tilfælde kan nogen opleve en forværring af hovedpinen. Forværringen forsvinder i løbet af nogen timer og hovedpinen forsvinder i de fleste tilfælde. Nogen har så spændte muskler at reaktionen ved tryk kan være hård for musklerne. Her er der vigtigt at få lavet et forløb så de spændte muskler kan slappe af.

Godkendte behandler som er registreret

Herunder kan du se hvilken type hovedpine du lider af

forskellige typer af hovepine, spændingshovepine, migræne, klynge

Hvad kan massage hjælpe dig med?

En massør vil primært arbejde intensivt med skuldre og nakkemuskulaturen men vil også arbejde på muskulaturen tæt på halsen hvor tyggemusklerne sidder. Massøren vil behandle muskulaturen så der kan skabes en god blodgennemstrømning til muskulaturen der hæfter på kraniekanten. Ved behandling med fysiurgisk massage vil vi ofte bruge tryk fordi det er en meget effektivt måde at lindre dine smerter. Alt behandling forgår i kommunikation med klienten så hårdheden af massagen bliver tilpasset lige netop dig.

Vælg rigtigt første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed uden for det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Vælg fysiurgisk massage

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og skaden afhjælpes.