Sportsmassage

Bliv klar til kamp med Massage Experternes sportsmassage

Sportsmassage er dybdegående fysiurgisk massage

Massage Experterne tilbyder dig sportsmassage

Sportsmassage hos Massage Experterne er en dybdegående fysiurgisk massage behandling med fokus på sportsrelateret smerter eller ømhed hvor vi kommer dybt i muskel og væv. Behandlingen tager udgangspunkt i den fysiurgisk massage som netop er dybdegående. Behandlingen er en blanding af tryk og strøg alt efter hvad vi føler er bedst for den muskel vi arbejder med. Vi tager altid en samtale inden vi starter så vi kan skræddersy den rette behandling til dig.

Sportsmassage er for mange blevet en naturlig del af motionen. Mange oplever muskelømhed og andre muskelrelateret skader der følger med når man dyrker motion. Motion kan dyrkes på mange niveauer. Men en ting er sikkert og der er at kroppen reagere ved at blive øm, spændt og desværre også nogen gang få forstrækninger og opleve overbelastningskader. Massage behandling hjælper dig med bedre restitution, lindring af ømhed og en oplevelse af bedre præstation. Sportsmassage er blevet en del af manges hverdag for at forbedre deres ydeevne så man blive hurtigere klar til at dyrke motion igen.

Hvorfor sportsmassage

Med sportsmassage arbejder vi mere koncentreret på de belastede muskler. Massage behandling af en overbelastning eller ømhed vil vi behandle den ømme muskel men vi ved også med vores erfaring hvilken muskler der relatere sig til de ømheder der kommer i forbindelse med motion. Derfor er det sjældent en muskel eller et område der skal arbejdes med. Det er oftest flere steder i muskelforløbet der skal behandles og andre områder der skal masseres.

Se her hvilken fordele du får med sportsmassage

Bedre restitution

Hurtigere klar til en ny træningssektion

Afhjælper ømhed og overbelastning

Forbygger skader

Løsner og blødgør musklerne

Fjerner spændinger og skaber balance mellem muskler, led og sener

Bedre blodtilførelse og bedre udskillelse af affaldstoffer

Vælg rigtig første gang - alle behandlere er registreret alternative behandlere

Hos Massage Experterne har vi den erfaring og uddannelse der gør at du er i sikre hænder hos os. Vores klinik ligger i hjertet af Frederiksberg i dejlige og rolige omgivelser. Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. Derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ofte ser.

Godkendte behandler som er registreret

Tilskud via din sundhedsforsikring

Mange sundhedsforsikringer tilbyder massagebehandling. Undersøg derfor altid om du kan få tilskud til din massagebehandling. Du kan enten have en sundhedsforsikring privat eller via din arbejdsgiver. Mange virksomheder dækket sine medarbejder med en sundhedsforsikring. Undersøg derfor altid om din arbejdsplads har en sundhedsforsikring der dækker dig. Hos Massage Experterne kan du bruge din sundhedsforsikring hos alle vores behandlere. Det er et krav fra forsikringselskabet at massagebehandleren er registreret alternativ behandler (RAB). Vi er hos os alle registrerede alternative behandlere så du vælger frit, hvilken behandler der passer dig bedst.