Steffen Sunwell

Steffen Sunwell

Steffen tager imod klienter via sundhedsforsikring.

Steffen er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Steffen tage imod klienter gennem mange klienters sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Bestil tid

Om Steffen Sunwell

Steffen er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos AM Massageskole og Sports Education og har opnået sin registreret alternativ behandler (RAB) titel. Steffen blev færdig i 2010 og har over 12 års erfaring med massagebehandling og har løbende taget diverse kurser for at holde sin viden klar og opdateret til diverse problemstillinger. Steffens styrker er dybdgående behandling af muskulaturen og ved tryk at løsne op for muskulaturen. Du vil opleve fra først berøring at du er i gode og trygge hænder.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB). Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed. Vi er hos Massage Experterne meget stole af, at alle vores behandlere er RAB. Det er et krav for os at de behandlere vi ansætter er RAB behandlere. Det betyder for dig, at lige meget hvilken behandler du vælger, er du sikker på at få en behandler der er højt uddannet.

Brug din sundhedsforsikring

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er den mest anerkendte massageform og den de fleste kender som almindelig massage. Behandlingen er en dybdegående behandling, hvor Steffen i en kombination af tryk og strøg arbejder dybt i muskel og væv.

Triggerpunkt massage

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op kan vi få musklen til at restituere hurtigere og du vil opleve en lettelse i smerterne ved triggerpunkt massage. Tryk og massage kan løsne op for et triggerpunkt. Der findes mange triggerpunkter i vores muskler og mange flere i hver muskel.

Massage for gravide

Steffen har over fem års erfaring med graviditetsmassage. Hos Steffen kan du trygt bestille tid til massage. Steffen tager pænt imod dig og du kan mærke den ro og afspændthed han indbyder.