Steffen Sunwell

Steffen tager imod klienter via sundhedsforsikring

Steffen er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør og er registreret alternativ behandler (RAB). Derfor kan Steffen tage imod klienter gennem mange klienters sundhedsforsikring. Forsikringer stiller oftest krav til at massøren er registreret alternativ behandler (RAB).

Om Steffen Sunwell

Steffen har over 13 års erfaring i massage behandling. Du er sikker på at få en behandling med masserer erfaring. Det kan du mærke fra første berøring. Steffen er ejer af Massage Experterne og har derfor en indlevelse og en iver for at du skal have den bedste oplevelse. Ikke kun behandlingen men helhedsoplevelsen skal være perfekt hver gang. Du vil altid møde Steffen med et stort smil og hans varme personlighed er ikke til at tage fejl af og er en kæmpe fordel når vi har med massage at gøre. Steffens erfaring og uddannelse gør at du er i sikre og kompetente hænder.

Fysiurgisk massage

Triggerpunkt massage

Massage for gravide

Sportsmassage

Massage af kunde

Behandlinger og uddannelse

Steffen er uddannet lægeeksamineret fysiurgisk massør hos AM Academy og Sports Education og har opnået sin registreret alternativ behandler (RAB) titel. Steffen blev færdig i 2010 og har over 13 års erfaring med massagebehandling og har løbende taget diverse kurser for at holde sin viden klar og opdateret til diverse problemstillinger. Steffens styrker er dybdgående behandling af muskulaturen og ved tryk at løsne op for muskulaturen. Du vil opleve fra først berøring at du er i gode og trygge hænder.

Steffen prøver at sætte standarden for hvad en massage behandling kan tilbyde. Ved at have en lang uddannelse og erfaring mener vi selv at vi er et godt bud på en af de bedste behandlinger i landet.

Registreret behandler

Hos Massage Experterne er alle behandlere registreret (RAB). Derfor er du sikret en behandler med høj faglighed. Vi er hos Massage Experterne meget stole af, at alle vores behandlere er RAB. Det er et krav for os at de behandlere vi ansætter er Registreret alternative behandlere (RAB) behandlere. Det betyder for dig, at lige meget hvilken behandler du vælger, er du sikker på at få en behandler der er højt uddannet og meget erfarne.

Behandlinger Steffen tilbyder

Fysiurgisk massage

Henrik er udannet fysiurgisk massør og er derfor meget stærk i denne behandling form. Han kommer dybt ned i muskler og væv og får løsnet op. Fysiurgisk massage er en massage de fleste kender som alm massage. Med albuen kommer han dybt ned og hans styrke er at ramme plet hver gang.

Triggerpunkt massage

Henriks fint følende hænder er perfekte til denne form for behandling. Triggerpunkt massage er en behandlingsform hvor Henrik holder et tryk i et triggerpunkt i en øm muskel. Dette er meget effektivt for at musklen skal løsne sig dog kan det værre en hård behandling. Så hvis du aldrig har fået massage før anbefaler vi ikke du vælger denne.

Massage for gravide

Henrik har kurser samt mange års erfaring med massage til gravide. Hans følsomme hænder er en gave til den gravide krop. Hans blide og bløde væsen får dig til at føle dig sikker og i gode hænder. Ved behandling af lænd er vi altid ekstra forsigtig og vi masserer aldrig på maven.

Sportsmassage

Igennem sin uddannelse havde Henrik speciale i sportsmassage og er derfor dybt nede i viden om hvad der sker ved en overbelastning eller en fiber og hvordan massage hjælper dig bedst videre. Han ved hvor meget der skal masseres før eller efter en træning eller anden præstation. Eller en restitution massage.

Vi har mere end 10 års erfaring, det kan du mærke med det samme

Massage Experterne har i 15 år arbejdet med massage behandling med gode resultater. I de fleste tilfælde mærker du en lindring med det samme. Det kræver dog oftest flere behandlinger for at få den langvarige smertelindrende effekt. Ved at massere kroppen på den rigtige måde, kan vi lindre dine smerter. Vent ikke for længe med at booke din massagetid. Få gjort noget ved dine smerter med det samme.