Studierabat

Studierabat 10% på massage

Massage Experterne giver studierabat på alle massagebehandlinger.
Vi glæder os til at se dig så vi kan få gjort noget ved dine smerter.

Bestil tid

Massage studierabat i hjertet af Frederiksberg

Som studerende giver Massage Experterne dig 10% studierabat på alle massagebehandlinger. Hvad enten du har ondt i nakke, skuldre, ben, arme eller lider af spændingshovedpine, så kan vi hos Massage Experterne hjælpe dig af med ømheder og smerter. Massage Experterne ligger i hjertet af Frederiksberg ca. 5 minutters gang fra CBS. Vi modtager mange klienter fra CBS og andre uddannelsesinstitutioner. Studerende har stor glæde af massagebehandling da studerende til tider har stresset perioder og sidder stille lang tid af gangen. Som ung kan muskelspændinger komme pludseligt uden at man før har oplevet problemer. Det kan derfor være intimiderende for ens hverdag at opleve smerter som varer ved. Her kan Massage Experterne hjælpe dig med at lindre dine smerter og spændinger. Udnyt derfor din massage studierabat og lad os få gjort noget ved dine spændinger.

Behandlinger vi tilbyder

Fysiurgisk massage

Hvor massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion, samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader afhjælpet.

Triggerpunkt massage

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne ved triggerpunkt massage. Tryk og massage kan løsne op for et triggerpunkt. Der findes mange triggerpunkter i vores muskler og mange flere i hver muskel.

Massage for gravide

Skulle du som studerende blive gravid, kan vi også hjælpe dig. Massage Experterne tilbyder gravide en lindrende massagebehandling. Vi ved at det kan være belastende, at være gravid med de ekstra kilo der kommer på kroppen. Derfor har vi specialiseret os i at give dig den helt rigtig massagebehandling. Din behandling vil være blid omkring lænden, men vi tager fat, hvor dine ømheder er.

Studerende har brug for massage - udnyt din studierabat

Som hårdtarbejdende studerende sidder man ofte mange timer på skolebænken, foran computeren, eller kigger ned i en bog til forelæsning eller andet. Ved stillesiddende arbejde oplever mange at få ondt i kroppen. Hos Massage Experterne oplever vi at mange studerende får spændingshovedpine. Særligt hvis det er op til en hård periode eller eksamen nærmere sig, Når en studerende kommer hos os, oplever vi at den studerende har haft hovedpine on/off i længere perioder. Det er vigtigt at få løsnet op for muskulaturen omring nakke og skulder inden det bliver for slemt. Hos Massage Experterne er vi eksperter i at løsne op for din spændinghovedpine. Det er vigtig at du ikke stopper efter kun en behandling. Det kræver nogle få behandlinger at få den langvarige effekt. Udnyt dine 10% rabat som studerende. Det eneste du skal gøre er at bestille en tid og medbringe dit studenterkort og gøre krav på din massage studierabat .

Vi glæder os til at se dig så vi kan få gjort noget ved dine smerter.

Vores klinik er RAB godkendt

Alle behandlere hos Massage Experterne har over fem års erfaring. Hos os er du sikker på, at få en behandler med høj faglighed og ekspertise.
Som registreret alternativ behandler (RAB) skal den godkendte klinik og behandler leve op til en lang række krav, som er til for at sikre dig som klient. RAB-ordningen fungerer som en garantiordning med patientsikkerhed.

Vælg den rigtige behandler første gang

Når du søger efter en massør eller en anden type behandler, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en behandler, som er registreret hos RAB. RAB-ordningen gælder for alternative behandlere, der driver sundhedsmæssig virksomhed udenfor det offentligt finansierede sundhedsvæsen.

Betingelser

  • Studiekort skal medbringes.
  • Tilbuddet gælder ikke klippekort.
  • Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.
  • Gælder ikke elev behandling

Der tages forbehold for trykfejl.