Sundhedsforsikring massage

Få den samme gode service med tilskud fra din sundhedsforsikring

Sundhedsforsikring massage

Hos os kan du bruge din sundhedsforsikring

Hvorfor betale når du kan få det gratis. Mange sundhedsforsikringer tilbyder i dag massagebehandling. Undersøg derfor altid om du via din arbejdsplads, privatforsikring eller pensionselskab har en sundhedsforsikring der dækker din massage behandling. Nogen sundhedsforsikringer dækker helt mens andre dækker delvist. Hos massage Experterne er alle behandlere registreret alternativ behandlere (RAB) som er et krav fra forsikringens side for at få behandlingen dækket. De fleste forsikringer dækker i dag massage behandling udført af en registreret alternativ behandler (RAB). Vi samarbejder med "danmark" Om afregning. Derfor kan du bruge din sundhedsforsikring igennem Pensam hos os.

Se her, hvilke sundhedsforsikringer, der tilbyder tilskud til massage

Vær opmærksom på, at nogle forsikringsselskaber kræver et tilkøb eller udvidet pakke for at få massage via sundhedsforsikring.

Sundhedsforsikring massage med PFA
Sundhedsforsikring massage med Dansk sundhedsforsikring
Sundhedsforsikring massage med Gensidige
Sundhedsforsikring massage med Kost og ernæringsforbundet
Sundhedsforsikring massage med Mølholm forsikring

Hvilken behandlinger dækker sundhedsforsikring massage

Det er altid klientens eget ansvar at forsikringen har bevilliget massage behandlingen inden massagen skal udføreres. Hvis klienten ikke har et bevis på at behandlingen er bevilliget skal klienten selv betale det aftalte beløb.

Sportsmassage

Fysiurgisk massage

Triggerpunkt massage

Hvordan foregår det

Inden din behandling skal du kontakte dit forsikringselskab eller pensionselskab hvor du har din sundhedsforsikring igennem. Hvis du bliver bevilliget behandlinger vil du modtage en mail fra forsikringen som du så medbringe til din massage behandling. Vi sender regningen til forsikringen så du undgår at have penge op af lommen. Der er vigtigt at du har en mail eller et fysisk bevis på at du er bevilliget massage behandling fra forsikringen. Det er altid dit ansvar at have aftalen og skrivelsen med fra dit forsikringselskab. Hvis forsikringen ikke dækker vil du blive opkrævet hele behandlingens pris.
I onlinebookingen vælger du "massage via sundhedsforsikring"

Hos os er du i trygge hænder

Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ser ofte.

Vi er medlem af Dansk Behandlerforbund

Vi er medlem af brancheforeningen dansk behandlerforbund som giver dig sammen med (RAB) ordningen nogen fordele. Du har klagemulighed og sikring af ordenlige forhold. God uddannelse og erfaring i klinikdrift. Vi er forsikret igennem tryg og Topdanmark så du er i trygge hænder hos os. Vi glæder os til at se dig.