Behandlere

Behandlere

Klik på en af behandlerne og læs hvad de kan tilbyde dig. Vi garanterer at alle behandlere er højt uddannet da alle behandlere er registrerede alternative behandlere (RAB).

Steffen Sunwell ejer af Massage Experterne
Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Steffen

Sara Abrahamsen hos Massage expertnerne på Frederiksberg
Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Sara

Elevmassage tilbydes af Anders
Massageelev

Anders

Høj faglighed

Hos Massage Experterne har vi højt uddannede massører ansat. Som en af de eneste massageklinikker har vi kun ansat registrerede alternative behandlere (RAB). For at blive registreret alternativ behandler (RAB) skal man have et højt antal timer i:

• Fysiologi,
• Anatomi
• Klinikdrift

Timeantallet er fastsat af sundhedsstyrelsen for at gøre det nemmere for forbrugeren, at finde en behandler der har en høj faglig uddannelse. Hos Massage Experterne er vi stor tilhænger af sådan en ordning. Det gør at du vælger rigtigt første gang.

Rigtig god fornøjelse.

Elevmassage

Hos massage Experterne tilbyder vi elevmassage til halv pris. En elev massør er en behandler som er uddannet fysiurgisk massør men mangler ekstra uddannelses timer for at kunne kalde sig registreret alternativ behandler (RAB).
Elev massøren er faglig stærk og den/de elev massør vi har vil kunne blive ansat hos en hver anden massage virksomhed og tage fuld pris. Fordi vi hos os vil sikre den bedste kvalitet til vores klienter kan du får massage til halv pris.
Du skal skynde dig fordi lige så snart de er færdige og kan kalde sig registreret alternativ behandler samt har gennemgået en godkendelsesproces i huset stiger behandleren til fuld pris.