Fysiurgisk massage

Oplev en dybdegående massage behandling med fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage af ryggen

Føl den lindrende virkning

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massage form og den de fleste kender som alm. massage. Hos massage Experterne er alle uddannet fysiurgisk massør. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømheder og smerter. Det er en massage form, hvor vi tager fat for at komme dybt ned i muskulaturen. Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (Wellness eller overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader eller spændinger kan afhjælpes.

Hvad er fysiurgisk massage

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle skader. Fysiurgisk massage er en behandling der effektiv løsner op i dine spændinger med en dybdegående massage. muskelspændinger kan opstå mange steder. Det spændingerne har tilfældes er at de kan lindres og behandles med fysiurgisk massage. Fysiurgisk massage er en behandling der er skræddersyet til dig med muskelspændinger eller muskelsmerter. Inden vi starter behandlingen tager vi altid en samtale hvor vi sætter os grundigt ind i dine smerter eller spændinger samt får sammensat den rigtige behandling for dig så vi kan give dig den bedst mulige behandling. Der er aldrig to kroppe der er ens så derfor er fysiurgisk massage et godt valg for dig fordi vi kan tilpasse behandlingen. Fysiurgisk massage giver afspænder og ro. Den giver en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Den anvendes forebyggende mod skader og afhjælper muskulære problemer.

Fordele ved fysiurgisk massage

Dybdegående massage behandling

Kan lindre dine smerter og spændinger

Kan bruges til behandling af muskelspændinger og sportskader

En kombineret behandling som tilpasses dit behov

Hvorfor får man muskelsmerter

Muskelsmerter opstår ved længerevarende og gentagende bevægelser i længere tid. Som udgangspunkt går muskelspændinger op og ned alt efter hvor man er i sin tilværelse. Man oplever ofte spændinger hvis man har et stillesiddende arbejde. Det kan være stillesiddende foran en computer eller koncentreret fysisk arbejde hvor man sidder i længere tid af gangen og laver de samme bevægelser. Derfor er det vigtigt at få bevæget sig i løbet af dagen. Hos massage Experterne guider vi og snakker med dig om hvad du selv kan gøre for at få det bedre. En ting er den behandling du modtager men at få nogen guidelines til din hverdag er mindst lige så vigtig. Vi tager altid en samtale efter hver behandling. Hvor vi prøver at guide dig til en bedre hverdag med færre spændinger.

Vælg rigtigt første gang med en (RAB) behandler

Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ser ofte.

Godkendte behandler som er registreret

Find din smerte og læs mere nedenfor

Nakkesmerter

Iskiassmerter

Musearm

Tennisalbue

Hold i nakken

Spændiningshovedpine

Fibersprængning

Skuldersmerter

Rygsmerter

Tilskud via din sundhedsforsikring

Mange sundhedsforsikringer tilbyder massagebehandling. Undersøg derfor altid om du kan få tilskud til din massagebehandling. Du kan enten have en sundhedsforsikring privat eller via din arbejdsgiver. Mange virksomheder dækket sine medarbejder med en sundhedsforsikring. Undersøg derfor altid om din arbejdsplads har en sundhedsforsikring der dækker dig. Hos Massage Experterne kan du bruge din sundhedsforsikring hos alle vores behandlere. Det er et krav fra forsikringselskabet at massagebehandleren er registreret alternativ behandler (RAB). Vi er hos os alle registrerede alternative behandlere så du vælger frit, hvilken behandler der passer dig bedst.