Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømheder og smerter

70 min fysiurgisk massage

Kr. 745,-

Forkæl dig selv med en lang dybdegående behandling, hvor vi kommer rundt på hele kroppen og har tiden til at få løsnet op for ømhed og smerte.

50 min fysiurgisk massage

Kr. 595,-

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massage form, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømhed og smerte.

30 min fysiurgisk massage

Kr. 395,-

En lille pause i hverdagen, hvor vi sagtens kan nå at komme i dybden. Dit lille frirum, hvor du kan slappe helt af og komme af med ømheder og smerter.

Hvad er fysiurgisk massage:

Fysiurgisk massage er den mest anerkende massage form og den de fleste kender som alm. massage. Fysiurgisk massage er en dybdegående behandling, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømheder og smerter. Det er en massage form, hvor vi tager fat for at komme ned i muskulaturen.

Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, hvilket stiller krav til massørens viden omkring musklernes udspring, tilhæftning, funktion samt tilstand. I modsætning til en kosmetisk massage (overfladisk massage) bliver muskulaturen gennemarbejdet og eventuelle skader kan afhjælpes.

En fysiurgisk massage udføres ved hjælp af forskellige massageteknikker, der gør det muligt for massøren at tilpasse den fysiurgiske massage til den enkelte klient og eventuelle skader.

Fysiurgisk massage afspænder og giver ro. Den giver en bedre blodgennemstrømning og udskiller affaldsstoffer. Den anvendes forebyggende mod skader og afhjælper muskulære problemer.

Nedenfor kan du se, hvilken smerter og ømheder fysiurgisk massage virker mod.

Betingelser ved aflysning:

Ved akut aflysning 24 timer før mødetidspunktet vil vi gøre alt for at få din tid afsat. Hvis dette ikke er muligt, vil der blive opkrævet et beløb svarende til 50% af prisen for den aftalte massage behandling.

Ved udeblivelse vil hele beløbet for den aftalte massage behandling blive opkrævet

Share This