Gavekort

Det kan ofte være en udfordring og en større øvelse at finde den rigtige gave til den rette lejlighed, hvorfor vi nu giver dig muligheden for at købe et gavekort til massage. Gavekort vinder større og større indpas og er efterhånden blevet en af de mest fortrukne gaveidéer, da et gavekort som regel kan bruges af de fleste og nødvendigvis ikke kræver indgående kendskab til modtageren af gavekortet.

Folk har fået en forståelse for, hvor svært det faktisk kan være at finde den rigtige gave og derfor er et gavekort til massage måske en af de bedre gaver, man kan få. Hvor tit har du ikke selv haft lyst til en god omgang effektiv massage, hvor det kun er blevet ved den behagelige tanke og du faktisk ikke har fået bestilt tiden. Så grib chancen nu, køb et gavekort her og overrask en du holder af med et gavekort til massage. En sikker succes hver gang!

Gavekort fra Massage Experterne

Hjælp din veninde, ven, kæreste eller partner. Forkæl en du holder af med en god omgang effektiv massage i rolige og moderne omgivelser hos Massage Experterne på Frederiksberg.

Vi kender alle sammen en i familien, omgangskredsen eller på arbejdspladsen, som går og har ondt i bevægelsesapparatet eller som ofte beklager sig over ømhed og smerte. Hvorfor ikke forkæle vedkommende lidt med en god omgang massage, som effektivt afhjælper ømheder og smerter.

Med et gavekort fra Massage Experterne er du sikker på, din gave bliver en succes.

Køb dit gavekort online

 Det eneste du skal gøre er at trykke på linket ”Køb dit gavekort her”. Her kan du vælge, hvilket gavekort du kunne tænke dig og om det skal sendes direkte til modtageren med en sød hilsen eller om du selv vil overrække gavekortet personligt. Mange er ikke gode til at få gjort noget ved deres skavanker, så et gavekort til Massage Experterne vil være den perfekte gave til en du holder af.

Har du et gavekort fra Massage Experterne?

Du kan i ro og mag bestille tid med vores online booking her på vores hjemmeside. Du er også meget velkommen til at ringe til os og bestille din tid. Når du bestiller din tid, så husk at notere, at du har et gavekort.

Vi glæder os altid til at byde dig velkommen. På gensyn.

Share This