Gavekort

Gavekort til massage

Overrask dine nærmeste med en gave, som virkelig gør en forskel. Et gavekort er en af de mest foretrukne gaveidéer da det er nemt og kan bruges af de fleste.

Online gavekort - hurtigt og nemt

Gennem vores brugervenlige online bestillingssystem kan du hurtigt og nemt købe dit gavekort. Du vælger selv om du vil printe gavekortet eller sende det direkte til modtageren. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os og få det printet af os. Du vælger selv beløb og behandling til gavekortet.

Vores behandlinger

Du kan bruge vores gavekort til alle vores behandlinger inklusiv:

Fysiurgisk massage - Den mest anerkende massageform og den de fleste kender som almindelig massage.
Triggerpunkt massage - En effektiv måde at lindre spændinger på. En hård og dybdegående behandling som afhjælper skader og skavanker.
Graviditetsmassage - Aflastende behandling, der hjælper mod smerter fra de ekstra kilo på kroppen.

Hvorfor skal du vælge et massør gavekort fra Massage Experterne

Med et massør gavekort fra Massage Experterne, er du sikker på at vælge rigtigt første gang. Når du søger efter gavekort til massage, vil du opleve at der er mange valgmuligheder. Som forbruger er det vanskeligt at finde rundt i de forskellige tilbud. Derfor er det vigtigt, at du vælger en klinik, som er registreret alternativ behandler (RAB).

Regisreret behandler

Erfarent team

Moderne og flot klinik

En sikker gave, hver gang

Skal du købe en gave til en du holder af til jul, fødselsdag, eller som firmagave eller syntes du, at en du har kær, fortjener at blive opvartet? Så er du kommet til det rette sted. Bestil online gavekort til massage. Det bliver ikke nemmere og er en sikker vinder, hver gang. Det kan ofte være en udfordring og en større øvelse, at finde den rigtige gave til den rette lejlighed, hvorfor vi nu giver dig muligheden for at købe et gavekort til massage. Vi tilbyder gavekort til graviditetsmassage, fysiurgisk massage og triggerpunkt massage. Det eneste du skal gøre er at trykke på Køb Gavekort og indtaste det beløb, du har lyst til at give, Her kan du vælge, at sende det til din egen mail og selv printe det ud eller sende gavekortet direkte til modtageren. Du er også altid velkommen til at ringe til os, så vi kan aftale, at du kommer forbi og køber gavekortet i klinikken.

Hos os er du i trygge hænder

Et gavekort fra Massage Experterne er en sikker investering. Vores uddannede og certificerede massører står klar med ekspert behandlinger og rådgivning.

Har du allerede et gavekort?

Når du booker din tid i vores online bookingsystem, skal du indtaste det otte-cifret nummer, som står på dit massør gavekort. Gavekortet fratrækkes prisen. Hvis du ikke har brugt hele beløbet, vil det blive gemt til næste behandling. Vælger du en dyrere behandling, betaler du differencen efter behandlingen. Hvis du ringer og booker en tid, skal vi bruge det otte-cifret nummer, der er på massør gavekortet.

For mere information, kontakt os på telefon 25 34 82 04, på e-mail [email protected] eller via formularen nedenfor.