Gravidmassage

Din gravide krop er altid i trygge hænder hos os

gravidmassage mod graviditets smerter

Hvad er gravidmassage

Gravidmassage er en lindrende massage behandling hvor du slipper tankerne og vi giver massage af spændte muskler. Hos Massage Experterne er du altid i sikre hænder. Vi er certificeret massør. Alle behandlere er registreret alternativ behandlere så du er sikker på vi er ordenligt uddannet. Behandlingen tager udgangspunkt i vores fysiurgiske massage som er en behandling som arbejder dybt i muskler og væv. Men selvfølgelig med hensyn til din gravide krop. Vi ved at det kan være belastende at være gravid. Særligt hårdt for leddene så du mærker ledsmerter. Med de ekstra kilo der kommer på kroppen kan det være en udfording for kroppen at følge med. Det kan særligt mærkes omkring bækkenet, hofter, ben, fødder og ledsmerter. samt øm nakke. Skulder og nakke smerter kan forværres fordi den gravidekrop er meget hormon påvirket. Den gravide krop har mange ømme punkter. Massage behandling lindre dine spændinger. Med en rolig og effektiv behandling hvor vi med strøg stimulere musklulaturen som får tilført ny blod og næringstoffer og udskiller affaldstoffer så trykket på musklerne lindres. Vores behandlere har specialiseret os i at give dig den helt rigtig ryg massage behandling. Din behandling vil være blid omkring lænden men vi tager fat hvor dine ømheder er. Prøv vores gravidmassage. Det vil du aldrig fortryde.

Du ligger dejlig behageligt på maven

Lige meget hvor langt du er henne i din graviditet. Har vi en graviditetspude som er lavet til den gravide mave. På puden ligger du på maven. Trygt og sikkert. Bare det at ligge på maven kan for mange gravide være en lindring i sig selv. Vi ved at som gravid har man mange ømme punkter. Vi behandler hvor dine ømheder er men altid på en sikker og behagelig måde. Vi er altid i dialog med dig igennem massage så du kan føle dig tryg hele verden igennem. er forsigtig omkring din lænd. Vi behandler ikke omkring maven.

Se her hvorfor du skal have gravidmassage

Mærk din krop ved stimulering af musklerne

Massage af spændte muskler

Du får en bedre søvn

Slapper bedre af i dagligdagen

Du ligger på maven, som er et udstræk i sig selv

Massage hjælper mod graviditets smerter

Ved behandling med massage løsner vi op i de nye spændinger der er opstået på grund af hurtig kilo forøgelse. Det er hård for lænd, hofte og ryg at der pludselig sker en masse med kroppen. Vi går ind og arbejder inde i musklen for at løsne den spændte muskel op. Vi vil normalt lave et forløb med dig hvor vi starter med at behandle dig 2-3 gange og følger dig til din termin.

Se her hvilken symptomer gravidmassage lindre

Ledsmerter

Hævede ben og fødder

Trykket omkring hoften og bækken

Øm nakke og skulder

Kramper

Søvnbesvær og stress

Hos os er du i sikre hænder

Massage Experterne er certificerede massører. Vi behandler altid med stor forsigtighed og behandler aldrig hvor vi kan risikere at påvirke din mave. Det er uden risiko at få massage som gravid, hvis man bruger sin sunde fornuft. Vi behandler aldrig omkrig maven og vi er forsigtige omring lænden. Vi har altid en tæt dialog når du ligger på briksen og giver dig massage af spændte muskler. Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ser ofte.

Godkendte behandler som er registreret