Om os

Massage Experterne i hjerte af Frederiksberg

Massage Experterne åbnede i maj 2015 på Frederiksberg og fik hurtigt herefter oparbejdet en godt og solidt kunde klientel på baggrund af vores gode ry og rygte. Massage Experterne blev hurtigt kendt for god service og høj faglighed blandet med professionalisme og stor passion for faget.

Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal være. Det skal gøres med uddannelse, passion og nærvær. Behandlingerne udføres primært af Steffen Sunwell, som er uddannet massør og har været uddannet siden 2010. Massage uddannelsen har Steffen fra sportseducation i København. Siden 2010 har Steffen Sunwell beskæftiget sig med massage og har hele tiden videreudviklet sin massage behandling, så den altid er opdateret og møder de mange forventninger og krav, klienterne kommer med. Når du bestiller tid og får massage hos Massage Experterne, vil vi ikke bare gøre det, du forventer af os, men vi vil også altid bestræbe os på at overgå dine forventninger.

Hos Massage Experterne læner vi os aldring tilbage. Vi bestræber os altid på at være førende inden for massage behandling med nye teknikker, nye metoder og nye idéer. Vi er blevet kendt for at ture at tage fat og for at behandle meget effektivt mod ømhed og smerter.

Massage Experterne tilbyder flere forskellige massage behandlinger, som du kan læse mere om på vores forside samt under behandlinger.

Besøg os i hjertet af Frederiksberg

Du er altid velkommen til at komme forbi Massage Experterne på Frederiksberg, hvor vi altid er klar til at byde dig velkommen i vores flotte og moderne klinik på Frederiksberg (5 min. gang fra Frederiksberg metro) Her lytter vi og får os en snak om, hvordan vi hurtigst mulig får gjort dig smertefri med effektiv massage behandling.

Du er også altid velkommen til at ringe til os og er det nemmere for dig, så send os en mail på info@massageexperterne.dk, hvor vi dagligt svarer på klient forespørgsler.

2 timers gratis parkering

Massage Experterne ligger på en sidegade til Gl. Kongevej.

Skriver du Ceresvej på din GPS, kan du nemt finde en parkeringsplads og herfra er der 2 min. gang til klinikken. Husk at der altid er 2 timer gratis parkering på Frederiksberg, hvis ikke andet er skiltet.

Vi glæder os altid til at tage i mod nye samt faste klienter.

Vidste du?

At Massage Experterne bruger Neutral vaskemiddel til at vaske alle lagner og håndklæder, så slipper du for parfume og tilsætningsstoffer. Hvis du vil vide mere så gå ind på Neutral.dk

Share This