Om os

Massage Experterne i hjertet af Frederiksberg

Massage Experterne har været medlem af Dansk Behandlerforbund siden maj 2015 og er en registreret alternativ behandler (RAB) klinik, som sikre dig en højt uddannet behandler. Gennem årene har vi oparbejdet en god og solid kundebase på baggrund af vores ry, gode service og høje faglighed kombineret med professionalisme og stor passion for faget.

Hvorfor vælge os

Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ser ofte. Læs mere om registreret alternativ behandlere her (link til registreret alternativ behandlere).

Vores knivskarpe koncept

Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal være. Det skal gøres med uddannelse, passion og nærvær. Når du bestiller tid hos os vil vi altid bestræbe os på at overgå dine forventninger. Det gør vi ved at alle behandlere er registreret alternativ behandlere så du er sikker på en høj faglighed og erfaring. Vi bestræber os på at være førende inden for massagebehandling med nye teknikker, nye metoder og nye idéer. Vi er kendt for at turde tage fat og behandle effektivt mod ømhed og smerter. Når du kommer hos os har vi som mål at lindre din spændingshovedpine, iskias smerter, smerter i skulder, nakke, ømme ben eller andre ømme muskler efter motion. Vi tager altid en grundig samtale inden behandlingen for at skræddersy den rette behandling til dig. Hos os bliver du taget seriøst og du vil opleve en professionalisme og en faglig viden som gør dig tryg når du er i vores hænder. Fordi vi er registreret alternative behandlere kan vi modtage klienter via sundhedsforsikring. Læs mere her.

I hjertet af Frederiksberg

Massage Experterne ligger i en sidegade til falkoner alle. Hvor vi ligger tilbagetrukket fra trafik og larm men stadig kan man mærke Frederiksbergs levende puls. Vi ligger på et fantastisk spot lige ud til et dejligt torv hvor man kan sidde på en bænk og slappe af inden behandling. Vi mener vi har Frederiksbergs bedste beliggenhed. Fra klinikken kan man kigge over til landbrohøjskolens have som er fantastisk smuk og oplagt sted at gå et tur i efter behandlingen.

Massage Experterne placering på Frederiksberg

Offentligt transport

Lige uden for døren stopper bus nr. 37 og 71
Klinikken ligger 5 minutters gang fra Frederiksberg Metro

Bil

Hvis du kommer i bil er der gode parkeringsmuligheder omkring klinikken. Kør til Dr. Abildgaard alle hvor du kan parkere. Husk at der er to timers gratis parkering på Frederiksberg ved brug af parkeringsapp, hvis ikke andet er skiltet.

Udstyr i topklasse

Alt hvad vi bruger af massagebriks, lagner, håndklæder og olie er i den bedste kvalitet. At ligge godt og føle sig godt tilpas er en forudsætning for at få en god smertelindrende behandling.

• Klinikken opleves som lys, indbydende og er en moderne klinik med det nyeste udstyr. Massage lokalerne opleves som hyggelige og lyse.

• Vores massagebriks er nøje udvalgt så vores klienter ligger bedst muligt. Det er vigtigt for os at vores brikse er af bedste kvalitet lige så meget for vores skyld så vi kan give den bedst mulige behandling.

• Alle vores lagner og håndklæder er af højeste kvalitet for din skyld. Alt bliver vasket i neutral vaskemiddel så hvis du er overfølsom overfor parfume skal du ikke bekymre dig om det.

• Vores massageolie er en olie der er lavet med mandel og abrikos. Olien er uden duft og uden parfume. Olien er produceret af Earthlife som er førende inden for massageolier.

Hvilken behandlinger tilbyder vi

Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, hvor vi med tryk og strøg kommer ned i muskulaturen og effektivt afhjælper ømheder og smerter. Det er en massage form, hvor vi tager fat for at komme dybt ned i muskulaturen. Massøren arbejder dybt i væv og muskulatur. Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning.

Sportsmassage

Sportsmassage er for mange blevet en naturlig del af motionen. Mange oplever muskelømhed og andre muskelrelateret skader der følger med når man dyrker motion. Motion kan dyrkes på mange niveauer. Men en ting er sikkert og der er at kroppen reagere ved at blive øm, spændt og desværre også nogen gang få forstrækninger og opleve overbelastningskader.

Triggerpunkt massage

Ved at finde de rigtige triggerpunkter og få løsnet op i de spændte punkter, kan vi få musklen til at restituere hurtigere og få den til at slappe af og du vil opleve en lettelse i smerterne ved triggerpunkt massage.

Graviditetsmassage

Graviditetsmassage er en lindrende massage behandling hvor du slipper tankerne og vi giver massage af spændte muskler. Hos Massage Experterne er du altid i sikre hænder. Vi er certificeret massør. Alle behandlere er registreret alternativ behandlere så du er sikker på vi er ordenligt uddannet.

Mød vores behandlere

Henrik jensen hos Massage Experterne på Frederiksberg
Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Henrik

Steffen sunwell ejer af Massage Experterne på Frederiksberg
Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Steffen

Sara Abrahamsen hos Massage Experterne på Frederiksberg
Lægeeksamineret fysiurgisk massør

Sara

Susanne hos Massage Experterne på Frederiksberg
Fysiurgisk massør og sportsmassør

Susanne

Du kan desværre ikke komme uanmeldt da vi låser døren under behandling for at tyverisikre.

Du er altid velkommen til at ringe eller sende en e-mail hvor vi svarer dagligt på kundeforespørgelser

+45 25 34 82 04

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Vi glæder os til at tage imod nye samt faste klienter.