Om os

Massage Experterne i hjerte af Frederiksberg

Massage Experterne åbnede i maj 2015 på Frederiksberg og fik hurtigt herefter oparbejdet en godt og solidt kunde klientel på baggrund af vores gode ry og rygte. Massage Experterne blev hurtigt kendt for god service og høj faglighed blandet med professionalisme og stor passion for faget.

Vi har en klar holdning til, hvordan god og effektiv massage skal være. Det skal gøres med uddannelse, passion og nærvær. Behandlingerne udføres primært af Steffen Sunwell, som er uddannet massør og har været uddannet siden 2010. Massage uddannelsen har Steffen fra sportseducation i københavn og AM Massage skole i Lyngby. Siden 2010 har Steffen Sunwell beskæftiget sig med massage og har hele tiden videreudviklet sin massage behandling, så den altid er opdateret og møder de mange forventninger og krav, klienterne kommer med. Når du bestiller tid og får massage hos Massage Experterne, vil vi ikke bare gøre det, du forventer af os, men vi vil også altid bestræbe os på at overgå dine forventninger.

Hos Massage Experterne læner vi os aldrig tilbage. Vi bestræber os altid på at være førende inden for massage behandling med nye teknikker, nye metoder og nye idéer. Vi er blevet kendt for at ture at tage fat og for at behandle meget effektivt mod ømhed og smerter.

Du kan desværre ikke komme uanmeldt da vi låser døren når vi behandler pga. tyveri. Du er altid velkommen til at ringe eller sende en E-mail til info@massageexperterne.dk hvor vi dagligt svarer på klient forespørgsler. hvis du vil se klinikken eller har en forespørgelse.

Klinikken ligger 5 min. gang fra Frederiksberg metro

Husk at der altid er 2 timer gratis parkering på Frederiksberg, hvis ikke andet er skiltet.

Vi glæder os altid til at tage i mod nye samt faste klienter.

Share This