Priser

Vores priser

Hos Massage Experterne tilbyder vi konkurrencedygtige priser på massagebehandling. Hos os vil du opleve høj faglig viden og erfarne behandlere inden for massagebehandling.

Bestil tid
395
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

35% rabat på elevmassage.

Bestil tid
595
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

35% rabat på elevmassage.

Bestil tid
745
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

35% rabat på elevmassage.

Bestil tid
945
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

35% rabat på elevmassage.

Bestil tid

Spar 35% på din massage behandling

Hos Massage Experterne tilbyder vi elevmassage, som i øjeblikket udføres af vores stærke elev Anders. Du kan opnå stor massage rabat ved at vælge en elev. Læs mere om Anders og vores elevmassage på knappen nedenfor.

Vælg rigtigt første gang

Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ser ofte.

Brug din sundhedsforsikring

Hos Massage Experterne kan du bestille tid til en elevbehandling til halv pris. En elevbehandler er en behandler, som er uddannet fysiurgisk massør, men mangler ekstra timer for at kunne kalde sig registreret alternativ behandler (RAB). Elevbehandleren er faglig stærk og behandleren vil kunne blive ansat hos enhver anden massagevirksomhed og tage fuld pris, men fordi vi hos os vil sikre den bedste kvalitet af vores behandlere, kan du få massage til halv pris. Men du skal skynde dig for ligeså snart de er færdige og kan kalde sig registrerede alternative behandlere, samt gennemgået en godkendelsesproces, stiger behandleren til fuld pris.

  • Elevbehandlere tilbyder ikke graviditetsmassage
  • Sundhedsforsikring dækker ikke elevbehandling
  • Klippekort og andre tilbud kan ikke bruges til elevbehandling

Tilskud via din sundhedsforsikring

Mange sundhedsforsikringer tilbyder massagebehandling. Undersøg derfor altid om du kan få tilskud til din massagebehandling. Du kan enten have en sundhedsforsikring privat eller hos din arbejdsgiver. Mange virksomheder dækket sine medarbejder med en sundhedsforsikring. Undersøg derfor altid om din arbejdsplads har en sundhedsforsikring der dækker dig. Hos Massage Experterne kan du bruge din sundhedsforsikring hos alle vores behandlere. Det er et krav fra forsikringselskabet at massagebehandleren er registreret alternativ behandler (RAB). Vi er hos os alle registrerede alternative behandlere så du vælger frit, hvilken behandler der passer dig bedst.

Hvad gør jeg, hvis jeg er bevilliget massagebehandling via min sundhedsforsikring

Du har modtaget en mail fra dit forsikringsselskab med, hvor meget af beløbet de dækker og/eller hvor mange behandlinger de tilbyder. Når behandlingen er færdig skal du betale os det fulde beløb og du vil modtage en faktura på din mail fra os. Den sender du ind til dit forsikringsselskab, som så refunderer dig beløbet. Det kan i nogle tilfælde være os, der sender regningen til dit forsikringsselskab. Så undgår du at skulle have penge op af lommen. Det skal dog aftales inden.

Spar 10% med et klippekort

Da det ofte kræver mere end en enkelt massagebehandling at slippe af med ømheder og smerter, anbefaler vi altid klippekort til vores klienter. Med klippekort får du besparelser på op til 10% på vores massagebehandlinger.

Se klippekort her.