Priser

Vores priser

Hos Massage Experterne tilbyder vi konkurrencedygtige priser på massagebehandling. Hos os vil du opleve høj faglig viden og erfarne behandlere inden for massagebehandling.

Bestil tid
395
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

Bestil tid
595
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

Bestil tid
745
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

Bestil tid
995
DKK

Gælder alle typer behandlinger.

Bestil tid

Vælg rigtigt første gang

Hos os er alle behandlere registreret alternativ behandler (RAB). Registreret alternativ behandler (RAB) er en ordning som skal hjælpe forbrugeren med at gennemskue market for alternativ behandling. Sundhedstyrelsen fremsatte i 2014 nogen krav til hvad en alternativ behandler som minimum skal have af timer i anatomi og fysiologi. Det er langt fra alle behandlere der lever op til de krav. Du være sikker på at når du bestiller tid hos os får du en faglig stærk og kompetent massage behandler. Det er et krav hos os at man har opnået sin registreret alternativ behandler RAB. derved sikre vi en høj faglig viden og altid et skridt foran vores konkurrenter. Vi er store tilhængere af sådan en ordning da det sikre dig som forbruger. Så du kan være sikker på at din behandler har den høje uddannelse og ikke et weekend kursus som vi desværre ser ofte.

Brug din sundhedsforsikring

Tilskud via din sundhedsforsikring

Mange sundhedsforsikringer tilbyder massagebehandling. Undersøg derfor altid om du kan få tilskud til din massagebehandling. Du kan enten have en sundhedsforsikring privat eller hos din arbejdsgiver. Mange virksomheder dækket sine medarbejder med en sundhedsforsikring. Undersøg derfor altid om din arbejdsplads har en sundhedsforsikring der dækker dig. Hos Massage Experterne kan du bruge din sundhedsforsikring hos alle vores behandlere. Det er et krav fra forsikringselskabet at massagebehandleren er registreret alternativ behandler (RAB). Vi er hos os alle registrerede alternative behandlere så du vælger frit, hvilken behandler der passer dig bedst.

Hvad gør jeg, hvis jeg er bevilliget massagebehandling via min sundhedsforsikring

Inden din behandling skal du kontakte dit forsikringselskab eller pensionselskab hvor du har din sundhedsforsikring igennem. Hvis du bliver bevilliget behandlinger vil du modtage en mail fra forsikringen som du skal medbringe til din massage behandling. Vi sender regningen til forsikringen så du undgår at have penge op af lommen. Der er vigtigt at du har en mail eller et fysisk bevis på at du er bevilliget massage behandling fra forsikringen. Det er altid dit ansvar at have aftalen og skrivelsen med fra dit forsikringselskab. Hvis forsikringen ikke dækker vil du blive opkrævet hele behandlingens pris.
I onlinebookingen vælger du "massage via sundhedsforsikring"

Spar 10% med et klippekort

Da det ofte kræver mere end en enkelt massagebehandling at slippe af med ømheder og smerter, anbefaler vi altid klippekort til vores klienter. Med klippekort får du besparelser på op til 10% på vores massagebehandlinger.

Se klippekort her.